ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Εθνική Επιτροπή Δημόσιας Υγείας: "Ο κορωνοϊός μεταδίδεται και με το σάλιο και με το κουταλάκι"


O κορωνοϊός μεταδίδεται και με το σάλιο και με το κουταλάκι, ξεκαθάρισε η Εθνική Επιτροπή Δημόσιας Υγείας, αντικρούοντας την τοποθέτηση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ότι η θεία κοινωνία δεν μπορεί να είναι αιτία μετάδοσης ασθενειών. Μετά την ενημέρωση που έκαναν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Σωτήρης Τσιόδρας, οι επιστήμονες τοποθετήθηκαν σχετικά με την ανακοίνωση της ΔΙΣ.


«Ο ιός μεταδίδεται και με το σάλιο και μεταδίδεται και με το κουταλάκι» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ειδικοί της Επιτροπής, τονίζοντας πως έχουν ζητήσει από τον κόσμο να αποφεύγει τις δημόσιες συναθροίσεις – κάτι που περιλαμβάνει και τις εκκλησίες.


Οι ειδικοί της Επιτροπής πάντως υποστήριξαν ότι δεν μπορούν να παρέμβουν σε όσα λέει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, διότι το θέμα της μετάληψης άπτεται ζητημάτων θρησκευτικής ελευθερίας και πίστης.


[ads-post] 


Νωρίτερα, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος συνεχίζοντας το επικίνδυνο αντιεπιστημονικό κρεσέντο της, ισχυρίστηκε ότι όσοι προσέρχονται «μετά φόβου Θεού, πίστεως και αγάπης κοινωνούν το Σώμα και το Αίμα του Χριστού», που γίνεται «φάρμακο αθανασίας», «εις άφεσιν αμαρτιών και εις ζωήν αιώνιον»…





Πηγη: www.imerodromos.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια