ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Στις πληγείσες περιοχές από τον χθεσινό παγετό ο Δήμαρχος Τυρνάβου


Τις πληγείσες περιοχές από τον χθεσινό παγετό επισκέφθηκε σήμερα, 18-3-2020, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Κόκουρας Γιάννης μαζί με τον προιστάμενο του ΕΛΓΑ Λάρισας Λιόντο Μιχάλη και δύο κλιμάκια από εκτιμητές της υπηρεσίας.  

Πιο συγκεκριμένα το ένα κλιμάκιο επισκέφθηκε τον Τύρναβο και τα Δένδρα και το δεύτερο τα Δελέρια και την Ροδιά . Τις επόμενες μέρες θα επισκεφθούν τα Πλατανούλια , το Αργυροπούλη και τον Μαυρόλιθο. 

Οι ζημιές που διαπιστώθηκαν είναι πολύ μεγάλες και φθάνουν και το 100% σε πρώιμες ποικιλίες σε ροδάκινα, νεκταρίνια, αμύγδαλα, δαμάσκηνα και βερύκοκα.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Κόκουρας Γιάννης ανάφερε στον προιστάμενο του ΕΛΓΑ ότι ο Δήμος Τυρνάβου λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και βρίσκεται σε επικοινωνία με τα κεντρικά του ΕΛΓΑ για το ενδεχόμενο παράτασης των δηλώσεων λόγω κορονοιού ή και της απλούστευσης των διαδικασιών στις δηλώσεις των παραγωγών.

Ευχαρίστησε τον ΕΛΓΑ για την άμεση ανταπόκριση και ζήτησε σωστές και δίκαιες εκτιμήσεις για τους παραγωγούς που επλήγησαν στον Δήμο μας.

Στις πληγείσες περιοχές παρίσταντο οι Αντιδήμαρχοι Μάμμος Χρήστος και Μανδηλάς Λάσκαρης και ο πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Σωτήρης Ταμπόσης.






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια