ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Σφοδρή επίθεση του πρόεδρου του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων κατά… Πρωτοσυγκέλλου


Μαίνεται ο «πόλεμος» και στα Τρίκαλα για τη Θεία Κοινωνία, με αφορμή τον κορωνοϊό.


Συγκεκριμένα και όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr χθες ο Πρωτοσύγκελλος της καθ’ ημάς Μητροπόλεως Αλέξιος Κανίνας υπεραμύνθηκε του «Θείου και πνευματικού» της Μετάληψης.


Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων Γιώργος Πέτρου αντέδρασε ήδη από χθες και σήμερα προχώρησε σε νέες δηλώσεις, στη Λέσχη 97,6 αυτή την φορά φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κάνει λόγο για «αγυρτεία και κομπογιαννιτισμό»!!!…

[ads-post] 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Με όσα ακούω νομίζω ότι είμαστε περίπου στον…Μεσαίωνα. Παρακαλώ τους ακροατές να αγνοήσουν τα λεγόμενα του Πρωτοσύγκελου, γιατί είναι κάτι τελείως αντιεπιστημονικό και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Δεν μπορώ να ανεχθώ από έναν Άγιο Πατέρα να εκφράζει μέσω ΜΜΕ τέτοιες απόψεις. 

Σκοπός μας δεν είναι να έρθουμε σε αντιπαράθεση με την Εκκλησία, όμως δεν πρέπει και οι ίδιοι να μπαίνουν σε ξένα χωράφια όπως αυτά της επιστήμης. Εμείς μιλάμε τη γλώσσα της επιστήμης και της αλήθειας, όχι με το μεταφυσικό. Αν νοσήσει το 15% του πληθυσμού, το σύστημα υγείας μας δεν θα μπορέσει να το αντέξει.


Η Εκκλησία έχει πολύ μεγάλη δύναμη στην Ελλάδα, και μπροστά της η πολιτική ηγεσία δεν παίρνει τη σωστή θέση. Όμως οι συμπολίτες μας πρέπει να ακούσουν την πολιτεία και την επιστήμη, όχι την αγυρτεία και τον κομπογιαννιτισμό. Είναι σαν το νερό του Καματερού και το φάρμακο του σκορπιού».






Πηγή: trikalavoice.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια