ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Θετικός στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλιας


Ο Κάρολος εμφάνισε συμπτώματα την επόμενη ημέρα από την συνάντηση του με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Οι δύο άνδρες είχαν καθίσει απέναντι στην εκδήλωση της WaterAid στο Λονδίνο στις 10 Μαρτίου. Εκπρόσωπος του Clarence House δήλωσε 'Ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό έπειτ από τεστ. Έχει ήπια συμπτώματα και εκτός αυτών είναι καλά στην υγεία του και συνεχιζει αν εργάζεται από το σπίτι τις τελευταίες ημέρες".


"Η Δούκισσα της Κορνουάλης επίσης έκανε το τεστ αλλά είναι αρνητικό. Σύμφωνα με τις ιατρικές οδηγίες και τις οδηγίες της κυβέρνησης, ο πρίγκιπας και η δουκισσα παραμένουν σε απομόνωση στο σπίτι στην Σκωτία" πρόσθεσε.


Αν και δεν είναι δυνατόν λόγω του μεγάλου αριθμού συναντήσεων να εντοπιστεί ποιος τον κόλλησε, σίγουρα υπάρχουν ανησυχίες ότι τον κόλλησε ο Αλβέρτος.

[ads-post] 

Ο Κάρολος βρέθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ τελευταία φορά στις 12 Μαρτίου και ήδη εκφράζονται ανησυχίες για το αν κόλλησε τη μητέρα και τον πατέρα του. Μια πηγή αναφέρει στην Dailymail ότι η πιο συντηρητική εκτίμηση των γιατρών του είναι ότι ο πρίγκιπας μπορούσε να μεταδώσει την ασθένεια από τις 13 Μαρτίου, δηλαδή 24 ώρες μετά την συνάντησή του με την Ελισάβετ.






Πηγη: www.enikos.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια