ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Δράση Δικτύωσης και συνεργασίας του Κέντρου Κοινότητας με το ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ

Δράση Δικτύωσης και συνεργασίας του Κέντρου Κοινότητας με το ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ


Στο πλαίσιο συνεργασίας με φορείς και υπηρεσίες απασχόλησης, το Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης Πρόνοιας/ Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων, πραγματοποίησε συνάντηση δικτύωσης και συνεργασίας με την Προϊσταμένη του Κέντρου Προώθησης στην Απασχόληση ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ Λάρισας κα. Μήλιου Σταυρούλα, την Επικεφαλής Μέσου Διοικητικού Επιπέδου κα Κωστούλη Γαλάτεια και τους Εργασιακούς Συμβούλους Αναζητούντων Εργασία κα Στάμου Εύα και κα Λιανού Αναστασία την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στην υπηρεσία του ΟΑΕΔ.

Με αφορμή το πιλοτικό πρόγραμμα διασύνδεσης των ωφελουμένων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος με τον 3ο πυλώνα του προγράμματος, με σκοπό την παραπομπή τους σε δράσεις ενεργοποίησης και ένταξης στην απασχόληση, οι δύο φορείς συνεργάστηκαν άριστα καθώς οι ωφελούμενοι κλήθηκαν αρχικά να επισκεφτούν το Κέντρο Κοινότητας του δήμου μας, προκειμένου να ενημερωθούν για τις δράσεις του 2ου πυλώνα και στη συνέχεια, δημιούργησαν ή επικαιροποίησαν το Ατομικό Σχέδιο Δράσης στο πλαίσιο συνάντησης με εργασιακό σύμβουλο στα ΚΠΑ2 Λάρισας του ΟΑΕΔ.

Στη συνάντηση αρχικά παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες λειτουργίας του Κέντρου, οι παρεχόμενες υπηρεσίες για τους πολίτες, τα Προγράμματα και τις δράσεις του Δήμου και των κοινωνικών υπηρεσιών που στοχεύουν στην καταπολέμηση της φτώχειας και τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και στη συνέχεια αναπτύχθηκε το πλαίσιο συνεργασίας αναφορικά με την καθολική εφαρμογή του προγράμματος διασύνδεσης των ωφελουμένων με την αγορά εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ τους αμέσως επόμενους μήνες. 

[ads-post]

Από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων έχουν οριστεί ως πρόσωπα επικοινωνίας οι κ.κ. Τζιότζιου Αγλαΐα – Κοινωνική Λειτουργός και Νημά Βάσια – Ψυχολόγος.

Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Κοινότητας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ Οικονόμου 3Α, τηλ. 2410680242 & 2410680250, e-mail: kkoinotitas@larissa-dimos.gr, ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.larissa-dimos.gr/el/component/k2/item/241-kentrokoinothtas










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια