Η μόδα των drones ως «εναλλακτικού τύπου» couriers για έγκλειστους σε σωφρονιστικά καταστήματα καλά κρατεί, με τους τρόφιμους των φυλακών Λάρισας να δέχονται από αέρος ένα «πακέτο» με είδη επικοινωνίας, αλλά και ένα πούρο για κάποιον… μερακλή, προφανώς, κρατούμενο!   


Το εν λόγω πακέτο έγινε αντιληπτό από υπαλλήλους των φυλακών αργά τη νύχτα της Παρασκευής, καθώς, αρχικά άκουσαν τον χαρακτηριστικό βόμβο και, κατόπιν, είδαν τηλεχειριζόμενο ελικόπτερο να πετά πάνω από το χώρο μεταξύ Α’ και Β’ πτέρυγας, το οποίο μετέφερε τέσσερις χάρτινες συσκευασίες.

[ads-post] 

Όταν τις έλεγξαν, διαπίστωσαν πως αυτές περιείχαν έξι smartphones, δύο μπαταρίες κινητών, έξι handsfree, δύο κάρτες sim, δύο καλώδια φόρτισης, μία θήκη κινητού και… ένα πούρο!


Το «πακέτο» δεν έφτασε, φυσικά, ποτέ στους κρατούμενους, καθώς τα ευρήματα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στην Ασφάλεια Λάρισας, που ερευνά για να εντοπίσει τον αποστολέα, αλλά και τον επίδοξο παραλήπτη, ενώ σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστων, για απόπειρα εισαγωγής μέσων επικοινωνίας σε κατάστημα κράτησης.





Πηγη: newsbreak.gr