ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Ενημέρωση στην ΑΕΛ για τον κορωνοϊό

Ενημέρωση στην ΑΕΛ για τον κορωνοϊό


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι το αγωνιστικό τμήμα των ανδρών αποφάσισε την διακοπή των προπονήσεων από σήμερα το πρωί έως την Πέμπτη 19/3, όταν και θα ακολουθήσουν νέες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ και την πολιτική και αθλητική ηγεσία.

Έπειτα από επικοινωνία με τον Πρόεδρο κ. Αλέξη Κούγια και με τη σύμφωνη γνώμη αυτού και του προπονητή κ. Μιχάλη Γρηγορίου δεν πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο AEL FC ARENA και ο λόγος είναι η προστασία των ίδιων των παικτών και των οικογενειών τους, καθώς και το συλλογικό συμφέρον.

Παρακολουθώντας τις ταχείες εξελίξεις στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο, το ιατρικό επιτελείο της ομάδος και ο επικεφαλής ιατρός μας ορθοπεδικός χειρουργός κ. Γεώργιος Μπασδέκης σε συνεργασία με τον φυσικοθεραπευτή κ. Γεώργιο Ζαχαρή, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές και το υπόλοιπο επιτελείο για την εξέλιξη της κατάστασης σε όλον τον κόσμο και την Ελλάδα και να ευαισθητοποιήσει τους παίκτες για αυτό το σοβαρό θέμα.

Ο κ. Μπασδέκης σε ομιλία του που έλαβε χώρα στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA σήμερα το πρωί προέταξε το ζητούμενο, που είναι η υγεία των γύρω μας και εξήγησε ότι αυτή περνάει από τα χέρια όλων μας, τονίζοντας με έμφαση ότι η ευθύνη είναι συλλογική και ατομική. Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος ενημερώθηκαν για τους γνωστούς τρόπους προφύλαξης, τα συμπτώματα και πως μπορούν να μειώσουν τους κινδύνους μετάδοσης.

[ads-post]

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα επαφής και από τη φύση του αποτελεί τρόπο μετάδοσης, γι αυτό και απαιτείται προσοχή. Στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε και θα ακολουθήσουν, καλό είναι να υπακούμε στους κανόνες και στις οδηγίες που μας δίνουν καθημερινά οι επίσημοι φορείς, το υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΔΥ, αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις και κυρίως ταξίδια.

Ο κ. Μπασδέκης έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι σε αυτούς τους απόλυτους κανόνες με ευσυνειδησία πρέπει να πειθαρχήσουμε, αν θέλουμε να είναι μια ιστορία που θα τελειώσει γρήγορα, ασφάλεια για όλους μας και να ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο, όταν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες.

«Με γνώση, υπομονή και αίσθημα ευθύνης θα τον κερδίσουμε και αυτόν τον ιό….» ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια, που έκλεισαν την ομιλία του.


*** Οι προπονήσεις των τμημάτων νέων Κ19, Κ17 και Κ15 έχουν διακοπεί μέχρι νεωτέρας ήδη από την Πέμπτη 12/3, όταν και με έγγραφο της η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε για την αναστολή των Πρωταθλημάτων.









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια