Ανοιχτή επιστολή της Άννας Βαγενά στον Πρωθυπουργό

Ανοιχτή επιστολή της Άννας Βαγενά στον Πρωθυπουργό


Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους φορείς απέστειλε η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Άννα Βαγενά.

[ads-post]

Αναλυτικά, στην επιστολή επισημαίνονται τα εξής:

«Απευθύνομαι σε εσάς προσωπικά, γιατί όλες οι μέχρι στιγμής σχετικές προσπάθειές μου έχουν πέσει στο κενό.

Πιστεύω ότι είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των ναρκομανών στο κέντρο της Αθήνας. Η κατάσταση, σε συνδυασμό με την πανδημία του κορονοϊού, είναι πλέον μία υγειονομική βόμβα.

Δυστυχώς, αυτοί οι άνθρωποι, περιφερόμενοι και κάνοντας χρήση ναρκωτικών σε πάρα πολλούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας, θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Αυτοί οι δρόμοι είναι γεμάτοι με «διάσπαρτες σύριγγες, αλλά και με διάφορα σωματικά υγρά, όπως ούρα, αίμα, αφοδεύματα κλπ.», σύμφωνα και με το αποτέλεσμα διενέργειας αυτοψίας, που πραγματοποιήθηκε στις 4/03/20, κατόπιν καταγγελίας μου, από τη Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών και το οποίο έχω στα χέρια μου.

Σας καθιστώ υπεύθυνους για τυχόν βλάβη στην υγεία μας, γιατί είμαστε αναγκασμένοι, λόγω δικών σας παραλείψεων ή και αδυναμίας, να ζούμε σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία».


Ανοιχτή επιστολή της Άννας Βαγενά στον Πρωθυπουργό