ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Μόνο κατόπιν ραντεβού η εξυπηρέτηση από τα ΚΕΠ Δήμου Τυρνάβου

Μόνο κατόπιν ραντεβού η εξυπηρέτηση από τα ΚΕΠ Δήμου Τυρνάβου


Σε εφαρμογή των ειδικών προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, γνωστοποιούμε ότι:

Όλοι οι πολίτες θα εξυπηρετούνται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου Τυρνάβου μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού και τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον αρμόδιο υπάλληλο (ΚΕΠ Τυρνάβου τηλ.: 2492350300, ΚΕΠ Αμπελώνα τηλ.: 2492350700).

[ads-post]

Παρακάτω αναφέρονται υποθέσεις πολιτών που διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά:
  • ΟΑΕΔ: Υπενθυμίζεται πως από τις 11 Μαρτίου όλες οι προαιρετικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ μετατράπηκαν σε υποχρεωτικές: 1. Ανανεώνονται αυτόματα όλα τα δελτία ανεργίας που λήγουν έως και τις 5 Απριλίου 2020 και συνεπώς οι εγγεγραμμένοι άνεργοι που υποχρεούνται να ανανεώσουν το δελτίο ανεργίας τους κατά το παραπάνω διάστημα, δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε καμία ενέργεια ανανέωσης. 2. Η εγγραφή νέων χρηστών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους κωδικούς πρόσβασης του TAXISnet, δίνοντας έτσι άμεσα πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, χωρίς την ανάγκη απόκτησης κωδικού πρόσβασης από τον ΟΑΕΔ και καθιστώντας μη αναγκαία την επίσκεψη στα ΚΠΑ2. 3. Όλες οι συνεντεύξεις ανέργων με εργασιακούς συμβούλους διεξάγονται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και όχι με αυτοπρόσωπη παρουσία. Οι Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ ενημερώνουν όλους τους ανέργους που έχουν ραντεβού, ώστε να μην προσέλθουν στα ΚΠΑ2. 4. Οι επιδοτούμενοι άνεργοι που λαμβάνουν επίδομα τακτικής ανεργίας μπορούν να δηλώνουν την παρουσία τους στέλνοντας email στο ΚΠΑ2 της περιοχής τους, καθώς δεν απαιτείται πλέον η φυσική τους παρουσία.
  • Ενεργοποίηση άυλης συνταγογράφησης μέσω της ιστοσελίδας https://www.e-syntagografisi.gr/p-rv/p για να μπορεί ο Γιατρός μας όταν γράφει συνταγή στο όνομά μας να μην χρειάζεται να μας την τυπώσει αλλά να μας την στέλνει με sms ή/και email. Μπαίνουμε με τους κωδικούς του taxisnet και ακολούθως εισάγουμε το ΑΜΚΑ μας.
  • ΕΦΚΑ: Εξυπηρέτηση μέσα από ηλεκτρονικές υπηρεσίες μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.efka.gov.gr
  • Δυνατότητα ηλεκτρονικής συμπλήρωσης και υπογραφής υπεύθυνης δήλωσης, εξουσιοδότησης, αιτήσεων, οι οποίες δε χρειάζονται επικύρωση από ΚΕΠ, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης του δημοσίου, www.gov.gr
  • Έκδοση παραβόλων από την υπηρεσία e-Παράβολο με τους κωδικούς TAXISnet.
  • Μηχανολογικό: Παρατείνεται ως 30/04/2020 η ισχύς των αδειών οδήγησης που λήγουν εντός του Μαρτίου και του Απριλίου (εξαιρούνται οι οδηγοί οχημάτων που εκτελούν διεθνείς μεταφορές).
  • Εκτύπωση εντύπων τελών κυκλοφορίας με τους κωδικούς TAXISnet










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια