Νέο κρούσμα ρατσισμού και σκοταδισμού από κληρικό με αφορμή τον κορονοϊό (VIDEO)

Νέο κρούσμα ρατσισμού και σκοταδισμού από κληρικό με αφορμή τον κορονοϊό (VIDEO)


Την ώρα που ο κορονοϊός εξαπλώνεται και όλες οι χώρες σπεύδουν να πάρουν μέτρα με πρώτη την Ιταλία με τον Πάπα θα πραγματοποιεί το κήρυγμά της Κυριακής μέσω διαδικτύου, στην χώρα μας Εκκλησία και κάποιοι βουλευτές της κυβέρνησης επιμένουν στην ανεύθυνη στάση τους.

Μεταφυσικές απόψεις παρουσιάζονται ως «επιστήμη» από την ΕΡΤ καθώς ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου με δηλώσεις όπως «ο Χριστός είναι ζωή» και «εγώ ποτέ δεν κόλλησα», «όλα αυτά τα στοιχεία ενισχύουν το ανοσοποιητικό» μιλάει σαν «γιατρός» ενώ είναι θεολόγος-ψυχίατρος και ταυτόχρονα ως κληρικός «δεν θα νοσήσουν μέσα στην Εκκλησία» επιμένει.

Προχώρησε σε ρατσιστικό παραλήρημα κατά προσφύγων μεταναστών ξεχνώντας ότι ο κορονοΪός στην χώρα μας μεταδόθηκε από πούλμαν εκδρομέων, από τους Άγιους Τόπους καθώς δεν ελέγχθηκε διότι θεωρήθηκε υπεράνω υποψίας.
«Πειράζει το γεγονός ότι ανεξέλεγκτα έρχονται τόσοι άνθρωποι στην πατρίδα μας οι οποίοι πραγματικά μπορούν να μεταφέρουν και γνωρίζουμε ότι έχουν μεταφέρει ασθένειες πραγματικά ξεχασμένες» είπε όταν πρόσφυγες και μετανάστες είχαν την απαραίτητη φροντίδα και έλεγχο καθώς διέθεταν ΑΜΚΑ ακριβώς για να αποφεύγονται κρούσματα, από την προηγούμενη κυβέρνηση, κάτι που εντελώς ανεύθυνα στέρησε αρχικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, για να επαναφέρει μερικώς μετά.

[ads-post]

«Ο Χριστός δεν είναι φορέας μικροβίων και η Εκκλησία χώρος χάριτος. Δεν θα νοσήσουν μέσα στην Εκκλησία» επέμεινε επικαλούμενος τέλος την κ. Γιαμαρέλου (δηλώσεις που έχει καταγγείλει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών ως αντιεπιστημονικές) για να πείσει τους ανθρώπους ότι ούτε με το συνωστισμό, ούτε με την Θεία Κοινωνία θα νοσήσουν.

Προφανώς όλος ο υπόλοιπος πλανήτης είναι άθρησκος, που λαμβάνει μέτρα προστασίας...

Πηγή: www.avgi.gr (Κατ. Μπρέγιαννη)

Νέο κρούσμα ρατσισμού και σκοταδισμού από κληρικό με αφορμή τον κορονοϊό (VIDEO)