ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Αν είναι δυνατόν: Ο ΕΟΔΥ λέει στους πολίτες ότι ο Κοροναϊός δεν κολλά με τη θεία κοινωνία!

Αν είναι δυνατόν: Ο ΕΟΔΥ λέει στους πολίτες ότι ο Κοροναϊός δεν κολλά με τη θεία κοινωνία!


Σε βίντεο που έχει γίνει viral, υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΟΔΥ λέει σε πολίτη ότι ο κοροναϊός δεν κολλά με τη θεία κοινωνία


Με τα κρούσματα του κοροναϊού στη χώρα μας να ανέρχονται επίσημα σε 10, εύλογα οι πολίτες αναρωτιούνται τι πρέπει να αποφεύγουν ώστε να προφυλαχθούν από τον ιό. Σε αυτό το πλαίσιο, εντύπωση προκαλεί ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και στο οποίο υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΟΔΥ λέει σε πολίτη ότι ο κοροναϊός δεν κολλά με τη θεία κοινωνία. 

Αναλυτικότερα, ένας youtuber αποφάσισε να κάνει ένα... πείραμα και να δει τι απάντηση θα λάβει αν καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και ρωτήσει τι συμβαίνει με τον κοροναϊό και τη θεία κοινωνία. Έτσι κι έγινε. Ο νεαρός καλεί στον αριθμό 210 5212000 και βάζει την κλήση σε ανοιχτή ακρόαση. Ένας υπάλληλος απαντά και ο youtuber διευκρινίζει ότι έχει καλέσει όντως στον ΕΟΔΥ. Όταν ο υπάλληλος απαντά θετικά, ο νεαρός ρωτά αν ο κοροναϊός κολλά με τη θεία κοινωνία. Ο υπάλληλος απαντά αρνητικά, ο youtuber ξαναρωτά αν είναι ασφαλές με τον υπάλληλο να απαντά και πάλι θετικά. 

[ads-post]

Κάπου εκεί, η κλήση φτάνει στο τέλος της και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Το βίντεο με την κλήση στον ΕΟΔΥ:






Πηγή: www.ethnos.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια