ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Σε λειτουργία η ιστοσελίδα του Δήμου για τον κορωνοϊό www.larissamazi.gr

Σε λειτουργία η ιστοσελίδα του Δήμου για τον κορωνοϊό www.larissamazi.gr


Στον αέρα βρίσκεται και επισήμως από σήμερα η νέα ιστοσελίδα που δημιούργησε ο Δημος Λαρισαίων, το www.larissamazi.gr, προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες δύσκολες συνθήκες που δημιουργούν τα μέτρα περιορισμού και προστασίας. 

Στo www.Larissamazi.gr o επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τις ποικίλες δράσεις στήριξης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου για τους πιο ευάλωτους και ανήμπορους συμπολίτες μας, να πληροφορηθεί για δράσεις του Δήμου και άλλων φορέων για τον κορωνοιό, αλλά και να απολαύσει μεγάλες και σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Λάρισα. Ειδική ενότητα υπάρχει για τη δημιουργική απασχόληση παιδιών αλλά και μεγάλων. 

[ads-post]

Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης τονίζει τα εξής: 

« Ο Δήμος Λαρισαίων δημιούργησε μια νέα ιστοσελίδα, το www.larissamazi.gr προκειμένου να ανταποκριθεί στις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώθηκαν με τα μέτρα περιορισμού στο σπίτι και να δώσει τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας πληροφόρησης, υποστήριξης αλλά και δράσεων δημιουργικής απασχόλησης. 

Στην ιστοσελίδα, ο επισκέπτης μπορεί να λάβει πληροφορίες για τις δράσεις του Δήμου Λαρισαίων, σχετικά με την προστασία και στήριξη των δημοτών, αλλά και γενικές πληροφορίες για τα μέτρα προφύλαξης. 

Κεντρικό στοιχείο της ιστοσελίδας αποτελούν οι δράσεις των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων για την στήριξη των πιο αδύναμων και ευάλωτων συμπολιτών μας. Στην ιστοσελίδα επίσης, μπορεί κάποιος να δει εξαιρετικές πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Λάρισα , να περιηγηθεί ψηφιακά σε μουσεία της πόλης και όχι μόνο, ενώ υπάρχει ενότητα για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. 

Το www.larissamazi.gr θα εμπλουτίζεται συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των μέτρων προστασίας. 

Σε μια ακόμη κρίση, σε μια περίοδο δύσκολη για όλους μας, ο Δήμος Λαρισαίων στηρίζει τους πολίτες. Χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς διακρίσεις. Με σεβασμό στον άνθρωπο και στην αξιοπρέπεια του. 

«Μένουμε σπίτι» και μπαίνουμε στο www.larissamazi.gr.» 











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια