ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Γραμματεία Οργανωτικού ΝΔ: Τηλεδιασκέψεις με τα στελέχη της Θεσσαλίας

Γραμματεία Οργανωτικού ΝΔ: Τηλεδιασκέψεις με τα στελέχη της Θεσσαλίας


Συνεχίζονται οι τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιεί η γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ με στελέχη ανά την επικράτεια, που έχουν σαν στόχο να κρατηθεί ζωντανή η επικοινωνία με τις κομματικές οργανώσεις και να μην χαθούν, λόγω κορωνοϊού, όλα όσα επιτεύχθηκαν μέχρι τώρα, μέσα από την καθημερινή επαφή και συνεργασία. 

Μετά την πραγματοποίηση ήδη δύο επιτυχημένων τηλεδιασκέψεων με τη συμμετοχή των Αναπληρωτών Γραμματέων της Γραμματείας Οργανωτικού και των Γενικών Συντονιστών Βορείου Ελλάδος στις 19 Μαρτίου 2020, πραγματοποιήθηκαν χθες 24 Μαρτίου 2020 δύο επιτυχημένες τηλεδιασκέψεις με τη συμμετοχή των Προέδρων ΝΟΔΕ και των Τομεαρχών Οργανωτικού Θεσσαλίας, υπό τον Γραμματέα Οργανωτικού, Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της ΝΔ και Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Στέλιο Κονταδάκη. 

Στις δύο τηλεδιασκέψεις συζητήθηκαν το μείζον θέμα της παγκόσμιας πανδημίας, τα άμεσα δραστικά μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση για να σπάσει την αλυσίδα μετάδοσης της νόσου και θέματα της Γραμματείας Οργανωτικού. Έγινε εστίαση στην κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλία, τόσο για τη διασπορά της νόσου, όσο και για την αντιμετώπισή της από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Θεσσαλίας. 

[ads-post]

Το συμπέρασμα των δύο τηλεδιασκέψεων ήταν μην υπάρχει κανένας εφησυχασμός, όλοι οι πολίτες να αισθάνονται μεν ασφαλείς, αλλά να είναι υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι, να μεταδοθεί αυτό το μήνυμα, αλλά και να διευκολυνθεί η επικοινωνία μεταξύ μας με τηλεργασία, επιδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ατομική ευθύνη, αλλά και ακολουθώντας αυστηρά τις οδηγίες λόγω της πανδημίας. 

Στις δύο τηλεδιασκέψεις συμμετείχαν η Διευθύντρια - Συντονίστρια Οργανωτικού της ΝΔ Κλαίρη Ξεφτέρη, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας Νίκος Καρδούλας, οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος, Μαγνησίας Δήμος Νταόπουλος, Τρικάλων Κώστας Τρέλλης, Καρδίτσας Λάμπρος Τσιούκης και οι Τομεάρχες Οργανωτικού Λάρισας Παναγιώτης Βούλγαρης, Μαγνησίας Χρήστος Χατζησαλάτας, Τρικάλων Απόστολος Τσένης και Καρδίτσας Απόστολος Γεωργίου. 

Καθυστερούμε τη Διασπορά του Κορωνοϊού! Μένουμε στο Σπίτι! Κρατάμε Ζωντανή την Επικοινωνία! 



Ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ Θεσσαλίας 
Νικόλαος Καρδούλας










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια