ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Στην πρόσληψη 13 κτηνιάτρων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Εισήγηση Κ. Αγοραστού στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των υπηρεσιών Κτηνιατρικής

Καθημερινοί οι έλεγχοι στα βιομηχανικά σφαγεία εν όψει και του Πάσχα


Στην πρόσληψη 13 κτηνιάτρων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την κάλυψη των υποστελεχωμένων υπηρεσιών της αλλά και λόγω των αυξημένων ελέγχων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής εν όψει Πάσχα. Το θέμα εισηγείται ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο, που λόγω του κορωνοιού πρόκειται να συνεδριάσει δια περιφοράς, την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020.
Προτείνεται η πρόσληψη δεκατριών ατόμων ΠΕ Γεωτεχνικών - (Κτηνιάτρων) με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας οκτώ (8) μηνών για την κάλυψη εποχικών, παροδικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και ειδικότερα:

-Για την Περιφερειακή Ενότητας Λάρισας, 5 κτηνίατροι: Ένας για τη στελέχωση του Αγροτικού Κτηνιατρείου Μεσοχωρίου, ένας για το Αγροτικό Κτηνιατρείο Τυρνάβου και 3 για τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής.

-Για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, 2 κτηνίατροι για τη στελέχωση της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής ΠΕ Καρδίτσας

- Για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, 3 κτηνίατροι για τη στελέχωση της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής ΠΕ Τρικάλων.

- Για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, 3 κτηνίατροι: Ένας για τη στελέχωση του Κτηνιατρικού Γραφείου Αλμυρού, ένας για το Κτηνιατρικό Γραφείο Βελεστίνου και ένας για το Κτηνιατρικό Γραφείο Βόλου.

[ads-post] 

Καθημερινοί έλεγχοι στα Σφαγεία

Εντωμεταξύ η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Θεσσαλίας λειτουργεί κανονικά με εντατικούς ελέγχους, εν όψει και του Πάσχα, στα βιομηχανικά σφαγεία της περιοχής και σύμφωνα με τις υποδείξεις του αρμόδιου Υπουργείου. Οι κτηνίατροι - υπάλληλοι της υπηρεσίας βρίσκονται καθημερινά στα σφαγεία για τη διασφάλιση της υγιεινής της σφαγής και για τη σωστή διακίνηση των σφαγίων. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έναντι του Covid- 19, εξοπλίζοντας τους υπαλλήλους με τις ειδικές λευκές στολές, γάντια, μάσκες κλπ.










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια