ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Δημος Τρικκαίων: Δεύτερη φάση παράδοσης τροφίμων σε 2.620 δικαιούχους προγράμματος


Με δεύτερο «κύμα» παράδοσης τροφίμων σε δικαιούχους προγράμματος, ο Δήμος Τρικκαίων παραμένει σταθερά δίπλα στον πολίτη. 


Το ΤΕΒΑ αφορά 2.620 τρικαλινούς/ες βάσει των κριτηρίων που θέτει το πρόγραμμα και συνολικά, σχεδόν 7.000 μέλη των οικογενειών τους. Ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να το υλοποιεί, αποφεύγοντας τον συνωστισμό στα σημεία διανομής και διευρύνοντας το δίκτυο στήριξης των τρικαλινών και ειδικά των μελών ευπαθών ομάδων.


Η παράδοση των τροφίμων (κρέας και τυρί αυτό το διάστημα) ξεκίνησε τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, 15 ημέρες μετά την έναρξη της πρώτης φάσης, στις 23 Μαρτίου. 


Ο Δήμος Τρικκαίων, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα προκαθορισμένα και καθιερωμένα σημεία διανομής τροφίμων, ολοκλήρωσε έναν σχεδιασμό που περιλαμβάνει:
- συσκέψεις για τρόπους διανομής, λήψη μέτρων προστασίας για τους εργαζόμενους, συνεργασία με τους άλλους 3 Δήμους της ΠΕ Τρικάλων.
- προεργασία για την έγκαιρη εξασφάλιση των τροφίμων
- δημιουργία κέντρου επικοινωνίας μέσω ασυρμάτων, με τη συνεργασία και στήριξη της Ενωσης Ραδιοερασιτεχνών Τρικάλων, που παραχώρησε συχνότητα στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρικκαίων
- πρόσληψη προσωπικού
- ενίσχυση του προσωπικού της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας
- πρόσθετο τηλεφωνικό κέντρο, για ταχύτερη επικοινωνία με τους δικαιούχους για το ραντεβού παράδοσης.

[ads-post] 

Το όλο πρόγραμμα αφορά 1.468 δικαιούχους στα Τρίκαλα, 706 Ρομά και 446 στα χωριά του Δήμου Τρικκαίων.


Ηδη υπάρχει η σχετική τεχνογνωσία, έχουν επιλυθεί ζητήματα που εμφανίστηκαν, έχουν αυξηθεί οι χρόνοι παράδοσης και τα τρόφιμα βρίσκονται στις οικογένειες με τη σειρά που κλείνονται τα ραντεβού.


Ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και να διευρύνει το πεδίο δράσεων και παρεμβάσεων τώρα που #ΜένουμεΣπίτι






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια