ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου των παιδιών των παιδικών σταθμών


Επιστολή προς τους γονείς των παιδιών του παιδικών σταθμών του Δήμου Κιλελέρ απέστειλε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Κώστας Χατζηκωνσταντίνου. Στην επιστολή του που παρατίθεται παρακάτω ο αντιδήμαρχος γνωστοποιεί στους γονείς τη δυνατότητα επικοινωνίας τους με τους εκπαιδευτικούς των σταθμών, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με στόχο τη δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου των παιδιών τους στο σπίτι.


 «Αγαπητοί γονείς, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού μένουμε σπίτι για να προστατέψουμε εμάς και όλους όσους αγαπάμε. Μένοντας στο σπίτι όμως αξιοποιούμε ποιοτικά το χρόνο μας σε συνάρτηση με το χρόνο των παιδιών. Καθώς η απουσία των παιδιών είναι αισθητή, προκειμένου να μειώσουμε την απόσταση τους με τους  εκπαιδευτικούς, αποφασίσαμε με τη βοήθεια της τεχνολογίας να δημιουργήσουμε μια γέφυρα επικοινωνίας.


Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι έχετε τη δυνατότητα επικοινωνίας με το εκπαιδευτικό προσωπικό των παιδικών σταθμών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στα μηνύματα που θα λαμβάνετε, οι εκπαιδευτικοί των παιδικών σταθμών θα καταθέτουν προτάσεις και ιδέες για να μοιραστείτε δημιουργικά το χρόνο με τα παιδιά σας στο σπίτι, όσο διάστημα θα υφίστανται τα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να αποστέλλετε τα προϊόντα των εργασιών των παιδιών σας στους εκπαιδευτικούς.

[ads-post] 

Αυτή η δράση των παιδικών σταθμών είναι από τις ελάχιστες που πραγματοποιούνται πανελλαδικά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αγκαλιάσετε αυτή μας την προσπάθεια. Για κάθε ερώτημα σας σχετικά με αυτήν την πρωτοβουλία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Παιδικού Σταθμού Νίκαιας: 2410 922111».







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια