ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Υγειονομικό υλικό στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας προσέφερε η Δημοτική Παράταξη «Ορμή Ανανέωσης»


Πιο συγκεκριμένα προσέφερε 8lt υγρού αντισηπτικού, 2000 γάντια νιτριλίου, 100 χειρουργικές μάσκες και 10 γυαλιά προστασίας.

[ads-post] 

Ο επικεφαλής της «Ορμής Ανανέωσης» Νίκος Γαμβρούλας δήλωσε πως: 


«Είναι πολύ σημαντικό τις δύσκολες αυτές ημέρες, να στηρίξουμε όσο μπορούμε φορείς και ιδρύματα που η κοινωνία μας έχει ανάγκη να είναι σε πλήρη ετοιμότητα και με επαρκή εξοπλισμό. Είναι πραγματικά συγκινητική η προσφορά των συμπολιτών μας στα Νοσοκομεία της πόλης, στο Δημοτικό Γηροκομείο, στις κοινωνικές δομές, σε ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας και όπου αλλού χρειάστηκε με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να διαχειριστούμε ομαλά και με αποτελεσματικότητα την πρώτη φάση της πανδημίας.


Οι δυσκολίες όμως παραμένουν και είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσους το έχουν ανάγκη!


Κανείς δεν πρέπει να είναι, ούτε και να νιώθει μόνος! Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε την ζωή μας με νέους κανόνες οι οποίοι προσφέρουν την απαιτούμενη ασφάλεια για όλους μας.»


Κατά την διάρκεια της προσφοράς του υλικού, δόθηκε η ευκαιρία για μια συζήτηση  γύρω από τα θέματα που απασχολούν το Γηροκομείο με την ασκούσα διευθυντικά καθήκοντα στο Γηροκομείο Λάρισας και μέλος του Δ.Σ. κα. Ζιαζιά Κατερίνα.




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια