ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

«Φούσκωσε» ο Τιταρήσιος – Έκλεισε ο δρόμος Αμπελώνας – Δελέρια


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας η οποία αποβλέποντες στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη ατυχημά­των, λόγω του αυξημένου όγκου των υδάτων του Τιταρήσιου ποταμού, αποφάσισε τα εξής:


  1. Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Υ Μ Ε τη διέλευση κάθε είδους οχήματος στην Χ/Θ 3 της Επ. Οδού Αμπελώνα -Δελερίων και συγκεκριμένα στο ύψος του Τιταρήσιου ποτα­μού, από την 11:30’ ώρα της 02-04-2020 και για χρόνο απαιτηθεί, για την υπο­χώρηση των υδάτων του ποταμούστο εν λόγω σημείου και την αποκατάσταση της ασφαλούς κυκλοφορίας.


Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγε­ται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

α. Επ. Οδός Αμπελώνα-Βρυότοπου-Ροδιάς-Δελερίων β. Ν.Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης -Δ/ση Δελερίων και αντίστροφα.
  1. Ο Δήμος Τυρνάβου, υποχρεούται καθ’ όλη τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, ήτοι για όσο χρονικό διάστημα ο όγκος των υδάτων παραμένει αυξημένος, να τοπο­θετεί και να συντηρεί τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστι­κά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη του, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην εν λόγω περι­οχή, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και την πρότυπη Τεχνική Προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων έργων εντός και εκτός κατοικημένης περιοχής.
  2. Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης (ΔΙΠΑΔ/οικ. 502/9-7-2003 Υπουργική Απόφαση [Β/946/2003], οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροπο­ποιήθηκε με το Ν. 4313/2014 (Α-261).
  3. Το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, οποίο κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται για την ενημέρωσή του, δημοσίευση της παρούσας και τη λήψη επιβαλλόμενων μέ­τρων αρμοδιότητάς του.


β. Ν.Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης –Δ/ση Δελερίων και αντίστροφα.




Πηγη: www.tirnavitikanea.com


[ads-post] 




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια