ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλούν οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών Θεσσαλίας

Να ανοίξουν ξανά οι λαϊκές αγορές ζητά η Ομοσπονδία Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλίας, που εξετάζει αν θα προσφύγει νομικά κατά της απόφασης.


Αν παραμείνει σε ισχύ η απόφαση, οι παραγωγοί, κινδυνεύουν με οικονομική καταστροφή, καθώς θα μείνουν χωρίς δουλειά, να αναγκαστούν να πετάξουν τα ευπαθή προϊόντα τους, ενώ χωρίς εισόδημα είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να καλλιεργήσουν ξανά.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Απόστολο Τσακανίκα, ο δήμαρχος Λάρισας κ. Καλογιάννης, που είχε προτείνει να κλείσουν οι λαϊκές αγορές της Θεσσαλίας, πρότεινε να σταματήσει η καραντίνα στον οικισμό των ρομά Λάρισας, αλλά δεν είπε τίποτα για να ανοίξουν ξανά οι λαϊκές αγορές, τη στιγμή που ο ίδιος είχε προτείνει να κλείσουν και η πρότασή του υιοθετήθηκε από τον υφυπουργό.


Ο κ. Τσακανίκας, τόνισε ότι ο γραμματέας της Ομοσπονδίας εξετάζει αν οι παραγωγοί θα κινηθούν νομικά κατά της απόφασης και δήλωσε ότι οι λαϊκές αγορές ανά τη χώρα λειτουργούν και είναι άδικο να κλείσουν μόνο στη Θεσσαλία.

[ads-post] 

Άλλωστε, τόνισε, το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα ρομ, δεν ήταν παραγωγός στη λαϊκή αγορά, αλλά πλανόδιος πωλητής και κανείς δεν μπορεί να ξέρει με πόσο κόσμο ήρθε σε επαφή.


Ο πρόεδρος των παραγωγών λαϊκών αγορών και του Βόλου, ανέφερε ότι έχει επαφή με τους βουλευτές Μαγνησίας του κυβερνώντος κόμματος στη Μαγνησία, που περιμένει να εισηγηθούν να ανοίξουν ξανά οι λαϊκές αγορές.




Πηγη: e-thessalia.gr













« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια