ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός και πορνό: Τέταρτη πανελλαδικά η Λάρισα εν μέσω καραντίνας σύμφωνα με έρευνα της Sirina

Κορωνοϊός και πορνό: Τέταρτη πανελλαδικά η Λάρισα εν μέσω καραντίνας σύμφωνα με έρευνα της Sirina


Tα μεσημέρια, από τις 14.00 έως τις 16.00, παρατηρούνται τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης ερωτικών ταινιών

Ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν στην επισκεψιμότητα των Ελλήνων και Ελληνίδων στο site της «Sirina Tv» και στην τηλεθέαση του συνδρομητικού καναλιού Cosmote Tv κατέγραψαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών.

Η καταγραφή ξεκίνησε από την πρώτη μέρα επιβολής των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις έως σήμερα και διαπιστώνεται μεταξύ άλλων ότι 172.000 Ελληνίδες επισκέφτηκαν το site το παραπάνω χρονικό διάστημα για να δουν μια ερωτική ταινία της επιλογής τους, σε σύνολο 570.000 μοναδικών επισκεπτών.

Σύμφωνα με την έρευνα της Sirina, η Θεσσαλονίκη συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό θέασης ερωτικών ταινιών από γυναίκες (35%) ενώ ακολουθούν οι Σέρρες με ποσοστό 25%, η Αθήνα με 20%, η Λάρισα με 13% και τελευταία η Κρήτη με 7%.

[ads-post]

Όσον αφορά τις ώρες αιχμής, διαπιστώνεται ότι τα μεσημέρια, από τις 14.00 έως τις 16.00 παρατηρούνται τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης και επισκεψιμότητας στο site, με τις ηλικίες 25-34 να δείχνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στα στοιχεία της έρευνας που έχουν να κάνουν με την επισκεψιμότητα ανά φύλο, οι άνδρες συγκεντρώνουν ποσοστό 67% και οι γυναίκες 33%.

Πιο δημοφιλής μέρα για την παρακολούθηση ερωτικών ταινιών στο καιρό του κορωνοϊού αναδεικνύεται η Πέμπτη και λιγότερο δημοφιλής η Κυριακή.









Πηγή: www.protothema.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια