ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Λαρισαίοι συγγραφείς διαβάζουν βιβλία στα παιδιά στο Larissamazi .gr


Λαρισαίοι συγγραφείς παιδικών βιβλίων ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση  του Δήμου Λαρισαίων για την ηχογράφηση - βιντεοσκόπηση των ιστοριών τους  με στόχο να αναρτηθούν στην ειδική ιστοσελίδα του Δήμου Λαρισαίων https://www.larissamazi.gr/

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για τους δημότες που βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό, εξαιτίας του COVID 19  και προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την διευκόλυνση κα υποστήριξη των πολιτών καθώς και πλούσιο  υλικό που αφορά στη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου στο σπίτι. 


Στη ειδική  ενότητα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ/ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ δημιουργήθηκε η κατηγορία Ψυχαγωγία/Παραμύθια https://www.larissamazi.gr/paramuthia/ που περιλαμβάνει  τις αφηγήσεις των Λαρισαίων συγγραφέων για τα παιδιά, με στόχο να γίνει η  παραμονή στο σπίτι όσο τον δυνατόν πιο ευχάριστη και δημιουργική. Τα βιβλίο και η χαρά της αφήγησης αποτελούν το ιδανικό μέσο για να ταξιδεύει κανείς σε χώρους μαγικούς κα μακρινούς … από το δωμάτιό του! 

[ads-post] 

Ευχή και ελπίδα  όλων είναι να επανέλθει το συντομότερο  δυνατό η κανονικότητα και να αποκατασταθεί η επαφή με τα παιδιά μέσα από τις επισκέψεις στα σχολεία και τις πληθωρικές δράσεις των βιβλιοθηκών της πόλης.







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια