ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Τι ζητάει η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών από τον Δήμο Λαρισαίων

Τι ζητάει η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών από τον Δήμο Λαρισαίων


Σε επιστολή που απέστειλε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών και Εμπόρων προς τον Δήμο Λαρισαίων θέτει μια σειρά από αιτήματα, τα οποία προκύπτουν από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τοπικές επιχειρήσεις εξαιτίας των επιπτώσεων από τον κορωνοϊό.

[ads-post]

Αναλυτικά, στην επιστολή που απευθύνεται στον Δήμαρχο Λαρισαίων επισημαίνονται τα εξής:

«Κύριε Δήμαρχε

Σήμερα ζούμε όλοι μας μια πρωτόγνωρη κατάσταση για την Ελλάδα και την οικονομία αλλά και για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Η Ομοσπονδία μας εκτιμώντας την υπάρχουσα κατάσταση κάνει έκκληση προς την δημοτική αρχή να σκύψει πάνω στα προβλήματα των τοπικών επιχειρηματιών και να προβεί στη μείωση των δημοτικών τελών για τους μήνες του κλεισίματος των καταστημάτων λόγω του κορονοιου, αλλά και για τους δύο επόμενους μήνες.

Επίσης να προβείτε στην απαλλαγή τους από τον φόρο για τα τραπεζοκαθίσματα για τους δύο πρώτους μήνες (Μάρτιο και Απρίλιο) και μείωση του φόρου για τους δύο επόμενους (Μάϊο και Ιούνιο), μέχρι να ορθοποδήσουν οι επιχειρήσεις.

Ακόμη για τα σχολικά κυλικεία παρακαλούμε να απαλλάξετε τους επαγγελματίες από το ενοίκιο τους για τους μήνες που τα σχολεία παρέμειναν κλειστά.

Πιστεύουμε και ελπίζουμε πως θα κάνετε δεκτά τα αιτήματα μας, συμβάλλοντας έτσι κι εσείς στην ομαλή επιστροφή μας στην εργασία και στην κανονικότητα».



Πηγή: larissanet.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια