ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Το ΕΚΝΛ για την 7η Απρίλη - Παγκόσμια Ημέρα της Υγείας


Το ΕΚΝΛ για την 7η Απρίλη - Παγκόσμια Ημέρα της Υγείας


Σπάμε την σιωπή – ενώνουμε τις φωνές με τους υγειονομικούς των νοσοκομείων – στηρίζουμε τις διεκδικήσεις τους

Ενώνουμε τη φωνή και την δύναμή μας με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό των νοσοκομείων  που με αυτοθυσία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα απέναντι στην πανδημία.

Στεκόμαστε δίπλα τους απαιτώντας να παρθούν άμεσα μέτρα για την ενίσχυση των νοσοκομείων και των δημόσιων δομών υγείας της περιοχή μας και της χώρας. Με την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών σε στελέχωση με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με εξασφάλιση όλου του αναγκαίου εξοπλισμού ,υλικών και μέσων ατομικής προστασίας . Με την επίταξη άνευ όρων τω χειρουργείων, των κλινών ΜΕΘ, των κρεβατιών, τα διαγνωστικών και τα εργαστηριακών κέντρων των ιδιωτικών νοσοκομείων. Το ίδιο να γίνει και με τους ιδιώτες γιατρούς, που είναι επί το πλείστον έμπειροι επιστήμονες.

[ads-post]

Οι μεγάλες ελλείψεις και τη τραγική κατάσταση στο δημόσιο σύστημα υγείας ήταν πάντα στο επίκεντρο της δράσης του Εργατικού Κέντρου και των Σωματείων του.  Προβάλλοντας σταθερά στις διεκδικήσεις του , τα αιτήματα που απαντούν στις ανάγκες για υγεία δημόσιο και δωρεάν αγαθό για όλο τον λαό κι όχι εμπόρευμα.

Την Τρίτη στις 7 του Απρίλη, Πανελλαδική Ημέρα δράσης για την Υγεία θα βρεθούμε μαζί με τους υγειονομικούς στις πύλες των νοσοκομείων. Στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες της ΟΕΝΓΕ, των τοπικών Ενώσεων Νοσοκομειακών γιατρών με τις συμβολικές κινητοποιήσεις τους κι απαιτώντας εδώ και τώρα από την κυβέρνηση να πάρει όλα αυτά τα αναγκαία μέτρα.











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια