ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

“Χέρια φιλίας” – Διαδικτυακό εργαστήριο για παιδιά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρισας

“Χέρια φιλίας” – Διαδικτυακό εργαστήριο για παιδιά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρισας


Συνεχίζεται το πρόγραμμα “ΑλλάΖω Σελίδα...από τη βιβλιοθήκη ↔ στο σπίτι” που σχεδιάζει και διοργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος για τις Βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών στο οποίο συμμετέχει και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

Στο έβδομο εργαστήριο ασχοληθήκαμε με μια αυθόρμητη ανάγκη, φυσική επιθυμία και απαραίτητη προϋπόθεση για ευτυχισμένη ζωή, τη φιλία.



Αυτές τις μέρες που είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι, σίγουρα μας λείπουν οι φίλοι μας, η παρέα τους, μια βόλτα μαζί τους. Μέχρι λοιπόν, να είναι ασφαλής η συνύπαρξη με φίλους, μπορούμε να δώσουμε “χέρια φιλίας” μ’ έναν καινούργιο φίλο, πραγματικό ή φανταστικό, από κάποια κοντινή ή μακρινή χώρα, μ’ έναν λίγο διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο.

[ads-post]

Παιδιά από διαφορετικές χώρες, που μιλούν διαφορετικές γλώσσες, “δίνουν” τα χέρια τους σε μια εποχή που η χειραψία σχεδόν απαγορεύεται! Οι δημιουργίες των παιδιών της πόλης μας, έφτασαν στη βιβλιοθήκη μας και ταξιδεύουν παντού με τη βοήθεια του διαδικτύου!

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα θα πρέπει να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail της βιβλιοθήκης edimovivlio@hotmail.gr με το όνομά σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και η βιβλιοθήκη θα σας αποστείλει ηλεκτρονικά το υλικό και τις οδηγίες του κάθε εργαστηρίου.



Ενημερωθείτε διαδικτυακά από τη σελίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρισας https://www.facebook.com/www.edimovilviolarissa/ καθώς επίσης και από την σελίδα του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών https://network.nlg.gr/

ΑλλάΖΩ Σελίδα για μένα, για σένα, για τον κόσμο, τον πλανήτη, για όλους μας!







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια