ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Σοκ στο Νοσοκομείο Βόλου: «Έσβησε» 42χρονος αναισθησιολόγος την ώρα της εφημερίας του

Βόλος: «Έσβησε» 42χρονος αναισθησιολόγος την ώρα της εφημερίας του


Θλίψη σκόρπισε σε γιατρούς και νοσηλευτές του νσοκομείου Βόλου ο ξαφνικός θάνατος ενός 42χρονου ειδικευόμενου συναδέλφου τους εν ώρα υπηρεσίας.Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός είχε κληθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για να εξετάσει ασθενή ο οποίος έπρεπε να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και για αυτό έπρεπε να διασωληνωθεί.


Αφού εξέτασε τον ασθενή, επέστρεψε και πάλι στο γραφείο του.Λίγη ώρα όμως αργότερα τον βρέθηκε νεκρός στην καρέκλα που κάθονταν μία νοσηλεύτρια του τμήματος. Ο 42χρονος ήταν ειδικευόμενος γιατρός στο Τμήμα Αναισθησιολόγων. Στο Νοσοκομείο του Βόλου απασχολούνταν μικρό χρονικό διάστημα. Κατάγονταν από τη Δράμα. Στον Βόλο ήρθε πριν από λίγους μήνες, αφού προηγουμένως είχε απασχοληθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

[ads-post] 

Ο 42χρονος Γ.Λ., που δεν είχε κάποιο γνωστό πρόβλημα υγείας, κατάγονταν από την Δράμα και ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ διέμενε στη Νέα Ιωνία. Όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωϊ πήγε κανονικά για δουλειά στο Νοσοκομείο και το μεσημέρι κλήθηκε στο Τμήμα Επειγόντων για να εξετάσει ασθενή που χρειαζόταν διασωλήνωση. Εξέτασε τον ασθενή και εφόσον αποφασίστηκε η εισαγωγή του στη ΜΕΘ, έφυγε για να επιστρέψει στο τμήμα του. Κάθισε στο γραφείο του και όταν η νοσηλεύτρια πήγε στο γραφείο για να τον καλέσει σε περιστατικό τον βρήκε νεκρό.

Ο 42χρονος σε λίγους μήνες θα ολοκλήρωνε την ειδικότητά του. Στον Βόλο ήρθε πριν από λίγους μήνες, αφού προηγουμένως είχε απασχοληθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Στο Νοσοκομείο Βόλου είναι όλοι συγκλονισμένοι για το αναπάντεχο συμβάν.



Πηγη: thessaliatv.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια