ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Έναρξη Δράσης των 50 χιλιομέτρων του Επιμελητηρίου Λάρισας

Έναρξη Δράσης των 50 χιλιομέτρων του Επιμελητηρίου Λάρισας


Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση, παρουσία του Προέδρου κου Σωτήρη Γιαννακόπουλου, του Α Αντιπροέδρου κου Δημήτρη Παπαλέξη και της Γ.Γ. κας Καλλιόπης Τζήκα μεταξύ αντιπροσωπείας οινοποιών και του προεδρείου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Ν. Λάρισας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια έναρξης της πρωτοβουλίας ‘’50 χιλιόμετρα ’’. 

Συζητήθηκαν μεταξύ των δύο κλάδων η άμεση συνεργασία τους τόσο στην τοποθέτηση τοπικών οίνων, ζύθου και αποσταγμάτων στα καταστήματα εστίασης όσο και στις κοινές προωθητικές δράσεις για την γνωριμία του κοινού με τα τοπικά προϊόντα μέσω των καταστημάτων εστίασης. 

[ads-post]

Η δυσμενής οικονομική συγκυρία επιβάλλει όσο ποτέ την άμεση ενεργοποίηση της δράσης ώστε να συνεργαστούν οι τοπικές επιχειρήσεις μεταξύ τους αλλά και να ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό η τοπική καταναλωτική συνείδηση. 

Θα ακολουθήσει άμεσα νέα συνάντηση με το σύνολο των οινοποιών με τους καταστηματάρχες εστίασης για τον σχεδιασμό και την εξειδίκευση των κοινών δράσεων των δύο κλάδων.




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια