ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας (ΦΩΤΟ)


Για την επιτυχημένη πραγματοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας 7 Μάη. 

To Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας μαζί με το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Λάρισας και τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Λάρισας πραγματοποίησαν με επιτυχία μαζική αιμοδοσία στις 7 Μάη, το πρωί στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας και το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Στα πλαίσια τις αλληλεγγύης σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της πανδημίας του κορονοϊού, με όλα τα μέσα ατομικής προστασίας για να μην υπάρχει κίνδυνος διασποράς του ιού, δημιουργώντας μάλιστα και τράπεζα αίματος του ΕΚΝΛ. 



Τα Σωματεία της δύναμης του ΕΚΝΛ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απευθύνθηκαν μέσα από τις Διοικήσεις τους στα μέλη τους για να συμβάλουν δίνοντας αίμα, που είναι μια σημαντική πράξη ανθρωπιάς κι έκφρασης αλληλεγγύης με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας κάλυψης των αναγκών σε αίμα μιας και υπάρχει μεγάλη ζήτηση αυτή τη περίοδο. 



Ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενους που συμμετείχαν , δεν φοβήθηκαν και αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους για να δώσουν αίμα, προσφέροντας ζωή . Απευθύνουμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους γιατρούς, νοσηλευτές, προσωπικό της υπηρεσίας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που συνέβαλαν ουσιαστικά στο στήσιμο του χώρου της Κεντρικής Πλατείας για να διεξαχθεί ομαλά η όλη διαδικασία της αιμοδοσίας. 



Το ΕΚΝΛ τις επόμενες ημέρες, συνεχίζει τη προσπάθεια για να δυναμώσει η αλληλεγγύη συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους που το έχουν ανάγκη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα Σωματεία τους ή στο ΕΚΝΛ και στο τηλέφωνο 2410 250708 ενώ μπορούν να φέρουν τα παραπάνω είδη που συγκεντρώνονται καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 9:00πμ-2:00μμ. 

Κανένας φόβος, κανένας μόνος. 

Όλοι για έναν και ένας για όλους.




[ads-post]
















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια