ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Επαναλειτουργεία των γραφείων της ένωσης και μαθήματα απόκτησης πτυχίου ραδιοερασιτέχνη


Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα ακολουθα:

«Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας σας ενημερώνει, οτι από τη Τρίτη 2 Ιουνίου και πλέον κάθε Τρίτη, τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά από τις 19:00 έως τις 22:00, για τα μέλη της, αλλά και για όλους αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν απο κοντά το ενδιαφέρον αυτό χόμπυ.

Οι συναντήσεις μας θα γίνονται με γνώμονα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ όπως έχουν ανακοινωθεί, δηλαδή ένα άτομο ανά 10 τ.μ.,μόνιμα αεριζόμενοι χώροι,χρηση απολυμαντικών και αντισηπτικών κλπ. Η υπευθυνότητα που δείξαμε όλοι μας κατά τη διάρκεια της προτόγνωρης αυτής κρίσης, θα πρέπει να συνεχιστεί απο όλους μέχρι να κατορθώσουμε να επανέλθουμε στο 100% της κανονικότητας μας.»

[ads-post] 

Κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων, η Ένωση δεν σταμάτησε να παρέχει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα στα εγγεγραμένα μέλη της τα οποία θα δώσουν πολυ σύντομα εξετάσεις για την απόκτηση του πτυχίου ραδιοερασιτέχνη. Τα μαθήματα θα συνεχιστούν όπως κάθε Πέμπτη 19:00 έως 21:00, στα γραφεία της Ένωσης πλέον.

Υπενθυμίζουμε σε όλους όσους δεν έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, αλλά και αυτούς που θέλουν να εγγραφούν στον σύλλογό μας, οτι θα είμαστε εκεί τις προαναφερθείσες ημερομηνίες και ώρες.»



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια