ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Επιμένει η Ορμή Ανανέωσης για το θέμα της χρηματοδότησης των καλλιτεχνών


Η παράταξη μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Αντιδήμαρχο Πολιτισμού για την απάντησή του εντός ολίγων ωρών, την οποία πληροφορηθήκαμε πρώτα από τα τοπικά σάιτ και στην συνέχεια είδαμε στο μέιλ μας . Θα θέλαμε ωστόσο να διευκρινίσουμε πως: η ερώτηση κατατέθηκε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και κοινοποιήθηκε τόσο στον ίδιο όσο και στο Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων. Ακολούθησε δηλαδή την τυπική διαδικασία. Ο τύπος ενημερώθηκε στην συνέχεια, καθώς θεωρούμε πως οι πολίτες ενδιαφέρονται και επιθυμούν να ενημερώνονται για την δραστηριότητα κάθε παράταξης. Αυτό δεν υποκαθιστά λοιπόν την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά την ενισχύει όπως ενισχύει την διαφάνεια και την λογοδοσία.

Ο λόγος που καταθέσαμε την ερώτηση, είναι γιατί ακούσαμε προσεκτικά την συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος με τον Δήμαρχο και τόσο η παράταξη μας, όσο και πολλοί καλλιτέχνες αλλά και απλοί πολίτες της πόλης, μείναμε με πολλά ερωτήματα, τα οποία θέσαμε.

[ads-post] 

Να τονίσουμε δε, πως η απάντηση του (την οποία, όπως αναφέραμε, είδαμε πρώτα στα ΜΜΕ) δεν μας έκανε σοφότερους. Εξακολουθούν να αιωρούνται πολλά ερωτήματα σχετικά με την μη ύπαρξη διαδικασίας και κριτηρίων τα οποία καλούμε τον κ. Αντιδήμαρχο να εξειδικεύσει.

Όπως και να’χει, η παράταξή μας έχει την θεσμική υποχρέωση να παρακολουθεί στενά την διαδικασία και την εξέλιξη της. Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν θα δημιουργήσει ακόμη περισσότερα ερωτήματα.



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια