ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Μπιτς βόλεϊ τώρα και στα Τρίκαλα!


Ένα βήμα πιο κοντά στη… θάλασσα τα Τρίκαλα! Ο Δήμος Τρικκαίων ξεκίνησε τα έργα για κατασκευής δύο γηπέδων beach volley στο όμορφο πάρκο του Αη Γιώργη. Και μάλιστα, με προδιαγραφές, όχι μόνο για πανελλήνιους, αλλά και για πανευρωπαϊκούς αγώνες!


Αυτό κι αν είναι είδηση, αφού η πόλη απέχει περίπου 100 χλμ. από την κοντινότερη παραλία. Όμως η φύση και οι συνθήκες του αθλήματος είναι τέτοιες, που επιτρέπουν τη διεξαγωγή του σε οποιονδήποτε τόπο, αρκεί να υπάρχει θέληση και μεράκι. 


«Υπάρχει αγάπη για τον αθλητισμό σε κάθε του μορφή», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ακης Αναστασίου, που τόνισε ότι τα έργα γίνονται με χρήματα του Δήμου, για κάθε πολίτη που επιθυμεί να αθληθεί σε ένα όμορφο, συναρπαστικό και άκρως ενδιαφέρον άθλημα.

[ads-post] 


Η κίνηση αυτή από τον Δήμο Τρικκαίων δεν έγινε τυχαία. Ηδη από το Ιούλιο του 2018 είχε διαμορφωθεί χώρος στο συγκεκριμένο πάρκο, καθώς πραγματοποιήθηκε και ένα ερασιτεχνικό τουρνουά μπιτς βόλεϊ. Δύο χρόνια σχεδόν μετά και αφού το ίδιο τουρνουά «είδε» αυξημένες συμμετοχές του, ο Δήμος Τρικκαίων προσφέρει ακόμη μια ευκαιρία για άθληση στο πανέμορφο πάρκο που υποδέχεται καθημερινά, χιλιάδες τρικαλινούς/ες.


Σε λίγες ημέρες τα έργα θα ολοκληρωθούν και απομένει να δούμε τους πρώτους επίσημους αγώνες.




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια