ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Ολοκληρώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η κατασκευή πεζοδρομίου στην είσοδο των Δένδρων

Ολοκληρώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η διαμόρφωση της εισόδου των Δένδρων, με κατασκευή νέου πεζοδρομίου και συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού. Την πρόοδο των εργασιών διαπίστωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος έργων της Περιφέρειας Στέλιος Δημότσιος σε αυτοψία που πραγματοποίησε στην περιοχή. Το έργο αφορά στην κατασκευή πεζοδρομίου και την συντήρηση της υπάρχουσας εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού από το ύψος της διασταύρωσης με την Ε.Ο. Λαρίσης – Κοζάνης έως και τα όρια του οικισμού των Δένδρων. Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Θεσσαλίας.

«Ολοκληρώνουμε ένα έργο ουσίας που βελτιώνει την εικόνα και ενισχύει την ασφάλεια των ανθρώπων στην είσοδο του χωριού. Ένα έργο στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής και έρχεται μέσα από τη συνεργασία με το Δήμο Τυρνάβου. Σύντομα θα αποδοθεί στους πολίτες, αλλάζοντας την εικόνα της εισόδου των Δένδρων» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

[ads-post] 

Στοιχεία έργου

Οι εργασίες που εκτελούνται είναι οι εξής:

γενικές εκσκαφές για την δημιουργία της υποδομής του πεζοδρομίου ξυλότυποι και τοποθέτηση κρασπέδων τοποθέτηση αγωγών αποχέτευσης ομβρίων υδάτων τοποθέτηση καλωδίων και κατασκευή φρεατίων επισκέψεως για τον οδοφωτισμό κατασκευή πεζοδρομίου από οπλισμένο σκυρόδεμα χρωματισμοί κρασπέδων με ανακλαστική βαφή. 




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια