ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Δωρεά βιβλίων απο Πανεπιστημιακούς της Ιατρικής Σχολής στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας



Συνεχίζεται η δωρέα βιβλίων φιλαναγνωστών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ. Πρόσφατα, βιβλία τους δώρισαν ο ομότιμος καθηγητής διαγνωστικής ακτινολογίας Ιωάννης Φεζουλίδης και η αναπληρώτρια καθηγήτρια ανατομίας Αικατερίνη Βάσσιου αμφότεροι της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ Κώστας Χατζηκωνσταντίνου τους ευχαρίστησε και στο πρόσωπο αυτών ευχαρίστησε όλες και όλους τους βιβλιόφιλους που κατά καιρούς δώρισαν βιβλία από την προσωπική τους συλλογή στη βιβλιοθήκη.

Ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι η προσφορά συμβάλλει στην αύξηση των όλων των ειδών βιβλίων (παιδικά, λογοτεχνίας, ιστορικά, επιστημονικά κ.λπ.) γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες να επιλέγουν το βιβλίο που ταιριάζει στα ενδιαφέροντά τους.

[ads-post]

Εξ. αφορμής της δωρεάς ευχαρίστησε τις εθελόντριες της βιβλιοθήκης για τις σημαντικές δράσεις που πραγματοποίησαν αλλά και για τον πολύτιμο χρόνο που αφιερώνουν ώστε η βιβλιοθήκη να λειτουργεί σε υψηλά στάνταρ.

Έκανε σαφές επίσης ότι ο Δήμος Κιλελέρ και η αντιδημαρχία Πολιτισμού θα συνεχίσουν να τροφοδοτούν τη βιβλιοθήκη με νέους τίτλους βιβλίων όλων των θεμάτων.

Παρούσα στη δωρεά ήταν η αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη.





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια