ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Επέστρεψε από την ΑΕΛ στον ΠΑΟΚ - Μόνος του προπονείται ο Ουάρντα

Επέστρεψε από την ΑΕΛ στον ΠΑΟΚ - Μόνος του προπονείται ο Ουάρντα


Οξύθυμος, εσωστρεφής, ατομιστής και ονειροπόλος είναι μόνο μερικά από τα “κοσμητικά” επίθετα που έχουν προσάψει κατά καιρούς οι συνάδελφοί του ποδοσφαιριστές, παράγοντες, κριτικοί διαφόρων ειδών, αλλά και… παντογνώστες του σιναφιού μας, για τον άσσο από την χώρα των Φαραώ.

O Δικέφαλος, θέλει να τον ξεφορτωθεί, λένε, πηγές από την Θεσσαλονίκη, αλλά το τίμημα που ζητάει δεν θα είναι και ιδιαίτερα ευκαταφρόνητο.

Μην ξεχνάμε ότι ο επιθετικός από την Αίγυπτο, όσο ικανός είναι μέσα στο γήπεδο, άλλο τόσο ικανός είναι και για δημιουργία επεισοδίων, αλλά και γεγονότων που θα περιστρέφονται γύρω από το όνομά του.

Η αποπομπή του από την εθνική ομάδα της χώρας του, έγινε για μια έντονη σεξουαλική παρενόχληση σε επώνυμο μοντέλο της πατρίδας του.

Η έφεση προς το ωραίο φύλλο, σαφώς και δεν είναι κατακριτέα, αλλά ο τρόπος προσέγγισης, δεν ήταν και ο καλύτερος.

Πριν λίγες ημέρες πάλι μερίδα οπαδών της ΑΕΛ χειροδίκησε εναντίον του γυμναστή του και σε αυτόν, όταν είχαν βγει οι δυο τους για μια μίνι προπόνηση.

Ο λόγος ήταν ότι στους φιλάθλους δεν άρεσε η ιδέα για την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Τα χτυπήματα στον γυμναστή ήταν δυστυχώς σοβαρά και έτσι εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση από την θεσσαλική ομάδα, που δεν αποσιώπησε σωστά το περιστατικό.

[ads-post]

Ουάρντα ΠΑΟΚ επιστροφή: Τι όμως θέλει αυτή τη στιγμή ο Αιγύπτιος;

Ο Ουάρντα θέλει να ανέβει στη Θεσσαλονίκη και από εκεί οι ατζέντηδες είναι σίγουρο ότι θα χειριστούν καλύτερα το θέμα της νέας του ομάδας.

Ο εκρηκτικός του όμως χαρακτήρας, τα περίεργα γούστα του και ορισμένες εξάψεις, που παρουσιάζει κατά τη διάρκεια του 90λεπτου είναι σίγουρα τα στοιχεία εκείνα που θα επιδράσουν αρνητικά και θα αμαυρώσουν σε ένα σημείο την εικόνα του.

Έτσι η νέα ομάδα που θα ενδιαφερθεί για την αγορά του, θα είναι υποψιασμένη και σίγουρα ο δρόμος που τον περιμένει δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Άλλωστε τα παραπτώματα των τελευταίων χρόνων του, είναι ακόμη νωπά στους ατζέντηδες που παρακολουθούν τις κινήσεις του.



Πηγή: alphafreepress.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια