ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Έξαλλος ο Χαρδαλιάς: "Απαγορεύονται το take away σε ποτά και τα άτυπα πάρτι" - Για ποιους χτυπάει η καμπάνα και στη Λάρισα;

Έξαλλος ο Χαρδαλιάς: "Απαγορεύονται το take away σε ποτά και τα άτυπα πάρτι" - Για ποιους χτυπάει η καμπάνα και στη Λάρισα;


Έντονη ήταν η αντίδραση του Νίκου Χαρδαλιά για εικόνες από καφέ-μπαρ που, όπως είπε, στήνουν άτυπα πάρτι σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. 
«Η εικόνα καφέ-μπαρ το βράδυ σε διάφορες πόλεις να παίζουν μουσική στη διαπασών και να δίνουν ποτά, προσβάλλει βάναυσα όλους μας»,
 
είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. 

Υπενθύμισε πως το take away αφορά ΜΟΝΟ στον καφέ και διαμήνυσε ότι «take away σε ποτά δεν επιτρέπεται και άτυπα πάρτι απαγορεύονται»
Προειδοποίησε, δε, ότι το κράτος θα πρέπει να πάρει μέτρα αν κάποιοι αδιαφορούν.

Το τελεσίγραφο του Νίκου Χαρδαλιά προκάλεσαν δημοσιεύματα από χθεσινοβραδινό opening μαγαζιού που φτιάχνει κοκτέιλ σε… take away μορφή στη συνοικία των Παλαιών στο Βόλο και προκάλεσε την παρέμβαση της Αστυνομίας.



Έτσι σύμφωνα με το thenewspaper.gr το αδιαχώρητο παρατηρήθηκε στα στενά της συνοικίας των Παλαιών, στο opening του μαγαζιού, όπου εκατοντάδες Βολιώτες νεαρής κυρίως ηλικίας έφτασαν στο σημείο για να απολαύσουν τη βραδιά μαζί με την παρέα τους και το ποτό τους.

Μάλιστα, ο συνωστισμός προκάλεσε την παρέμβαση της Αστυνομίας, αφού περιπολικό έφτασε στο σημείο για συστάσεις στην τήρηση των αποστάσεων.



Εκτός από τον Βόλο πάντως το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και σε άλλες πόλεις εκτός από τον Βόλο, όπως και στην Λάρισα.

Είναι γνωστό πως καταστήματα καφέ-μπαρ στο κεντρικότερο σημείο της Λάρισας, πέριξ του Αρχαίου Θεάτρου, με το πρόσχημα της λειτουργίας take away, είτε έχουν είτε όχι την σχετική άδεια, είναι ανοιχτά προσφέροντας ποτά σε πλαστικά ποτηράκια και μετατρέποντας τον πεζόδρομο του Αρχαίου Θεάτρου σε ένα μεγάλο κέντρο διασκέδασης.

Μάλιστα οι ίδιοι οι επιχειρηματίες δεν το κρύβουν αλλά το διαφημίζουν κιόλας μέσω των social media.

Οι νυχτερινή Λάρισα εν μέσω καραντίνας ουδόλως θυμίζει κάτι ανάλογο της κατάστασης στην οποία βιώνουμε όλοι μας με την ανοχή της αστυνομίας αλλά και του ίδιου του Συλλόγου των υπόλοιπων καταστηματαρχών στο χώρο της εστίασης, οι οποίοι έχουν κλειστά τα καταστήματά τους τηρώντας τα μέτρα και αγωνιώντας για την επόμενη ημέρα της επιβίωσής τους, ενώ κάποιοι που θέλουν να ονομάζονται "επαγγελματίες" εσχροκερδούν.

Είναι οι ίδιοι "επαγγελματίες" οι οποίοι ζητούν την στήριξη του κράτους ενώ επί χρόνια λειτουργούν και εισπράττουν από τους Λαρισαίους φοροδιαφεύγοντας, δίνοντας μισθούς πείνας στους εργαζομένους τους και μη καταβάλλοντας τις οφειλές τους.

Η Αστυνομία τι κάνει για όλα αυτά;
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου τους τα βλέπει όλα αυτά ή τους έχει συμβουλέψει πως δεν τρέχει τίποτα όπως και για τις υπόλοιπες οφειλές και υποχρεώσεις τους;




 






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια