ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Η Άννα Βαγενά στο πλευρό των Λαρισαίων εργαζομένων στον χώρο του πολιτισμού

Η Άννα Βαγενά στο πλευρό των Λαρισαίων εργαζομένων στον χώρο του πολιτισμού


Σε εκδήλωση – διαμαρτυρία των Λαρισαίων εργαζομένων στον χώρο του πολιτισμού μπροστά από το Α’ Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας συμμετείχε σήμερα, 7/05/20, η Άννα Βαγενά .

Η συμβολική αυτή δράση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανελλαδικής ημέρας δράσεων του κινήματος #supportartworkers, είχε ως βασικά αιτήματα την ανακοίνωση χρονοδιαγράμματος, καθώς και μέτρων προστασίας για το ασφαλές άνοιγμα των πολιτιστικών χώρων, εργασία με όρους αξιοπρέπειας, αλλά και να σταματήσει επιτέλους η κυβέρνηση να αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους στον χώρο των τεχνών ως διασκεδαστές.

[ads-post]

Η Άννα Βαγενά παρευρέθηκε στο πλευρό των ανθρώπων του χώρου της, αποδεικνύοντας έμπρακτα, για άλλη μία φορά, το ενδιαφέρον και τη στήριξή της στον πολιτισμό και ιδιαίτερα σε όσους δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια. Άλλωστε, ο συμβολισμός της επιλογής του συγκεκριμένου χώρου για αυτή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, δηλαδή του Α’ Αρχαίου Θεάτρου της Λάρισας, είναι πολύ σημαντικός για την ίδια.

Η Άννα Βαγενά έχει σε όλη της δραστηριότητα αναδείξει με κάθε τρόπο τη σημασία του Α’ Αρχαίου Θεάτρου για την πόλη της Λάρισας, θεωρώντας ότι ο πολιτισμός δεν είναι μόνο απαραίτητος για την πνευματική τροφή και ισορροπία των ανθρώπων, αλλά και πολύ μεγάλος μοχλός ανάπτυξης. Γι’ αυτό και καμία κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να τον περιφρονεί.


Πηγή: larissanet.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια