ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λάρισα λόγω εργασιών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λάρισα λόγω εργασιών


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για τον αποκλεισμό του 1ου κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο του Α/Κ Βόρειου Λάρισας (Γυρτώνης), ώστε να πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής των αρμών διαστολής των Γεφυρών θα τεθούν σε ισχύ από τη Δευτέρα (11- 05-2020) έως και την Τετάρτη (13-05-2020), καθ’ όλο το 24ωρο ή μέχρι ολοκλήρωση των εργασιών αν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα.

[ads-post]

Αναλυτικά, οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ως εξής:

Αποκλεισμός του 1ου κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο του Α/Κ Βορείου Λάρισας (Γυρτώνης) στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.
  • Για τον αποκλεισμό της εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο του Α/Κ Βόρειου Λάρισας (Γυρτώνης) στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με ταυτόχρονο αποκλεισμό δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, θα εφαρμοσθούν τα τυπικά σχέδια 5-6α (Ειδική Περίπτωση Προσωρινής Σήμανσης-Αποκλεισμός κλάδου εισόδου) και 3-ΔΑ (Σήμανση Έργων Μακράς Διάρκειας –Αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας σε διατομή δύο (2) λωρίδων), προσαρμοσμένα εξαιτίας των τοπικών συνθηκών.
  • Επιπλέον των παραπάνω, θα χρησιμοποιηθούν πλαστικά στηθαία τύπου N.J. σε όλο το πλάτος των αποκλεισμένων τμημάτων και συγκεκριμένα στην αρχή του αποκλεισμένου κλάδου. Κατά την διάρκεια εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κρίνεται απαραίτητη η τοποθέτηση επιπρόσθετων εργοταξιακών πληροφοριακών πινακίδων (με προορισμό Θεσσαλονίκη) καθ’ όλο το μήκος της εναλλακτικής διαδρομής.
  • Τα οχήματα προερχόμενα από Γυρτώνη που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα καθοδηγούνται με κατάλληλη εργοταξιακή πληροφοριακή σήμανση, μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού, έως τον Α/Κ Ευαγγελισμού (χ.θ. 377-176) μέσω του οποίου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια