ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

H Nεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας συγκεντρώνει υγειονομικό υλικό

H Nεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας συγκεντρώνει υγειονομικό υλικό


Σε ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας αναφέρονται τα εξής:

«Το τελευταίο διάστημα, η παγκόσμια κοινότητα ήρθε αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η πανδημία του κορονοϊού έχει διαμορφώσει νέες συνθήκες στη ζωή μας. Παρότι όμως είναι ξεκάθαρο πως η πανδημία μας αντιμετωπίζει όλους και όλες με τον ίδιο τρόπο χωρίς να κάνει εξαιρέσεις και διακρίσεις, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την διαχείρισή της.

Κοινωνικές ομάδες, οι οποίες και στο παρελθόν βρίσκονταν αντιμέτωπες με συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού, ρατσιστικών συμπεριφορών και που για ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, αλλά κυρίως γα το ίδιο το κράτος, ήταν “αόρατες”, εξακολουθούν να βρίσκονται στο περιθώριο. Η διαχείριση από πλευράς κυβέρνησης, οξύνει την κατάσταση αυτή.

Μπροστά στις συγκεκριμένες τακτικές, η αλληλεγγύη είναι μονόδρομος. Επιλέγουμε να σταθούμε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, ώστε να μη μείνει κανένας και καμία πίσω.

Στο πλαίσιο αυτό, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας συγκεντρώνει υγειονομικό υλικό και χρήματα για υγειονομικό υλικό από 06/05 έως και 27/05 για τους κρατούμενους των φυλακών Λάρισας, τους πρόσφυγες της δομής στο Κουτσόχερο, τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντωπολείου του Δήμου Λαρισαίων και τους τρόφιμους του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας.

Καλούμε τους πολίτες της πόλης της Λάρισας να στηρίξουν τη δράση μας αυτή. Να μη βάλουμε την Αλληλεγγύη σε Καραντίνα.

Διευκρίνηση: Η συλλογή υγειονομικού υλικού γίνεται καθημερινά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας στις ώρες 11:00 – 12:30 και 19:00 – 20:30, ενώ τα χρήματα μαζεύονται στον παρακάτω λογαριασμό.
Iban: GR59 0110 0400 0000 0404 8343 562
Αιτιολογία: Φυλακές ή Αιτιολογία: Προσφυγικό,
Δικαιούχος: Ταμείο Στήριξης Πρωτοβουλιών & Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης
BIC: ETHNGR AA
Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ».


[ads-post]



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια