ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Επανεκκίνηση στις 19:15 με ΑΕΛ - Αστέρας για τα play out (NS 2HD)


Ποδόσφαιρο ξανά σήμερα στη Λάρισα, με την αναμέτρηση των play out του πρωταθλήματος της Superleague 1, με την  ΑΕΛ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στις 19:15 στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Η αποστολή της ΑΕΛ, κατέλυσε σε ξενοδοχείο στην Καρδίτσα.  Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας, Μάρκο Νούνιτς, o Έργκις Κάτσε που ένιωσε ενοχλήσεις, ο τιμωρημένος, Θανάσης Παπάζογλου, οι Αλεξάνταρ Γκόϊκοβιτς, Νίκολα Στάνκοβιτς, οι οποίοι εδώ κι αρκετό καιρό είναι εκτός ομάδας, ενώ τέλος εκτός έμειναν ακόμα για αγωνιστικούς λόγους, οι Στέφανος Σουλούκος, Χαρίλαος Φουρκιώτης, Νίκος Γκόλιας, Δημήτρης Λουφάκης. 

[ads-post] 

Από την άλλη πλευρά, ο Μίλαν Ράσταβατς θα προσπαθήσει να καθοδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα τους Αρκάδες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με ένα απρόοπτο.

Ο αμυντικός Ντάνιελ Σουάρεθ ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού και αποκλείστηκε. Εκτός βρίσκεται και ο Ιγκλέσιας, ο οποίος έχει υποβληθεί σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Ο Σέρβος κόουτς πήρε στην αποστολή τους εξής παίκτες: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Ματρικάρντι, Βλάχος, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ριέρα, Ντέλετιτς, Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέπσι, Χαουρέγκι, Μπαράλες.

Ο Αστέρας βρίσκεται στην 9η θέση με 30 βαθμούς, όσους έχει και η ΑΕΛ. Το Σάββατο η ομάδα της Τρίπολης ενημέρωσε πως τα αποτελέσματα όλων των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ήταν αρνητικά.

*Χθες Σάββατο ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 1-0 του Βόλου.

Επίσης για τα play Off Άρης - ΟΦΗ 3-1. Ο Άρης πήρε τη νίκη στο Κλ. Βικελίδης και κατάφερε να περάσει στην 5η θέση με 37 πόντους.

Σήμερα παίζουν ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στις 19:30 (Paok tv) και ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 21:30 (ΝS1)


Πηγη: kosmoslarissa.gr



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια