ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Black out στα παράλια της Λάρισας: Drones και θερμικές κάμερες για να εντοπίσουν το πρόβλημα


Εκπρόσωποι των φορέων των παραλίων μαζί με τον αντιδήμαρχο Αγιάς Ν. Ντάγκα συναντήθηκαν σήμερα με την διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ στη Λάρισα, προκειμένου να ενημερωθούν για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την ηλεκτροδότηση στα παράλια αλλά και να διαμαρτυρηθοούν για τις ζημιές που υπέστησαν.

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία δύο Σαββατοκύριακα σημειώνονται μπλάκ άουτ δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στους επαγγελματίες, κάποιοι εκ των οποίων έχουν υποστεί βλάβες στις ηλεκτρικές συσκευές των καταστημάτων τους, τόσο από τις διακοπές όσο και από τις αυξομειώσεις στην τάση του ρεύματος.

 

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανέφερε πως από αύριο Τρίτη θα κάνουν το αδύνατο δυνατό να βρεθεί από που προέρχεται το πρόβλημα επιστρατεύοντας μάλιστα drones και θερμικές κάμερες προκειμένου να εντοπίσουν και να λύσουν οριστικά το ζήτημα που έχει προκύψει.

Μετά την συνάντηση οι φορείς είχαν προγραμματίσει επίσκεψη στο εισαγγελέα προκειμένου να ενημερώσουν για το πρόβλημα και να ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμα για τη διαφύλαξη των συμφερόντων τους.


Πηγή: ilarissa.gr


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια