ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Ο Παναγιώτης Φασούλας από τη Λάρισα: "Να δώσουμε νέο ενδιαφέρον στον κόσμο που αγαπά το μπάσκετ"


Στη Λάρισα βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι Παναγιώτης Φασούλας και Ευθύμης Ρεντζιάς που θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ και πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα συναντήσεις στην επαρχία.

Μπορεί η ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών στην ΕΟΚ να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή (θα διεξαχθούν από 1η Σεπτεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου), αυτό όμως δεν εμποδίζει σε τίποτε την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα, που εργάζεται πυρετωδώς και με προσήλωση, με φόντο την αναδόμηση του ελληνικού μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα.

Ο 57χρονος βετεράνος διεθνής σέντερ βρέθηκε στη Λάρισα μαζί με τον Ευθύμη Ρεντζιά, που έχει αναλάβει να ολοκληρώσει έναν κύκλο επαφών με επενδυτές και χορηγούς, έτσι ώστε να αξιοποιηθεί όπως πρέπει και όπως του αρμόζει το brand που ακούει στο όνομα της Εθνικής ομάδας.

[ads-post] 

Η πρώτη τους στάση ήταν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου και συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστό, ενώ στη συνέχεια συνομίλησαν με ανθρώπους που ασχολούνται στο χώρο του μπάσκετ στην πόλη της Λάρισας.

Μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Φασούλας είπε: «Πρέπει να ξαναγνωριστούμε με τους ανθρώπους του μπάσκετ έτσι ώστε η χώρα μας να φτάσει ξανά στις δοξασμένες μέρες του παρελθόντος.

Ενωμένοι όλοι μαζί σαν μια οικογένεια πρέπει να δουλέψουμε γι’αυτό. Πλέον δεν υπάρχει αυτή η σύνδεση και πρέπει να ξανακάνουμε αυτή τη μεγάλη οικογένεια και να δώσουμε νέο ενδιαφέρον σε κόσμο που αγαπά το μπάσκετ».


Πηγη: tinealarissa.gr


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια