ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Παρεμβάσεις βελτίωσης του δρόμου Συκαμινέα – Ροδιά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Συκαμινέας του Δήμου Ελασσόνας Κώστας Μωραϊτης. Στη συνάντηση που παρέστη η βουλευτής του Νομού Λάρισας της ΝΔ Στέλλας Μπίζιου συζητήθηκε το έργο της βελτίωσης του οδικού τμήματος που ενώνει τη Συκαμινέα με τη Ροδιά ύψους 1,5 εκατ. ευρώ που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Συκαμινέας ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη γιατί «το συγκεκριμένο έργο είναι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και σημαντικής σημασίας για την τουριστική ανάπτυξη της».

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σημείωσε ότι θα πραγματοποιηθούν όποιες παρεμβάσεις κριθούν απαραίτητες στο δρόμο προκειμένου να διευκολυνθεί και η προσβασιμότητα των βαρέων οχημάτων σε σημεία του δρόμου που σήμερα γίνεται με δυσκολία. «Έχουμε σε εξέλιξη ένα σημαντικό οδικό έργο που ενισχύει την προσβασιμότητα σε ένα από τα ορεινά χωριά του Δήμου Ελασσόνας της Συκαμινέα. Πρόκειται για έργο ουσίας με θετικό αναπτυξιακό πρόσημο που βοηθά στην αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης

[ads-post] 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τεχνικών Έργων Στέλιος Δημότσιος και ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Ντάγιας.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια