ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ

Εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 
«ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΕΠΙΠΕΔΟ Ι» 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΑ 14708/10-08-2007 του ΕΦΕΤ 


Πρόγραμμα εκπαίδευσης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων με τίτλο «Βασικές αρχές στην Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων» Επίπεδο Ι, σύμφωνα με την ΥΑ 14708/10-08-2007, υλοποίει το Κ.Ε.Κ. της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Κ.Ε.Κ. Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε) για χειριστές τροφίμων επιχειρήσεων. Οι όροι και οι διαδικασίες υλοποίησης του προγράμματος καθώς και η διαδικασία των εξετάσεων για την έκδοση βεβαίωσης επιτυχούς παρακολούθησης από τον Ε.Φ.Ε.Τ. καθορίζονται με εγκύκλιο που έχει εκδώσει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). 

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου επιτυγχάνεται αφενός η συμμόρφωση των επιχειρήσεων με την υπάρχουσα νομοθεσία και αφετέρου η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών τους. 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ 

τηλ:2410 579876/77, e-mail:larisa@kekgsevee.gr, ώρες: 08:30-16:30.


Πηγή: https://www.ithessaly.gr/2020/06/ekpaideusi-keke-gsevee.html
Follow us: larisacitynews on Facebook
« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια