ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Κατατέθηκε μήνυση κατά της ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος στα παράλια της Λάρισας


Κατατέθηκε μήνυση κατά της ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος στα παράλια Λάρισας – Δείτε τις δηλώσεις του αντιδημάρχου Νίκου Ντάγκα και των εκπροσώπων των υπολοίπων φορέων


Μήνυση στην εισαγγελία Λάρισας για τις διακοπές ρεύματος στα παράλια Λάρισας κατέθεσαν ο δήμος Αγιάς οι φορείς της περιοχής που δηλώνουν αγανακτισμένοι από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά από αυτή την κατάσταση.

Όπως υποστηρίζουν η χθεσινή συνάντηση με τα στελέχη της ΔΕΔΔΗΕ δεν έδωσαν απαντήσεις για τα αίτια που προκαλούν τις διακοπές και έχουν καταστρέψει συσκευές επαγγελματιών και ιδιωτών. Υποστηρίζουν ότι την ώρα που θέλουμε ξένους τουρίστες στα παράλια αυτοί που ήρθαν έφυγαν με τις διακοπές του ρεύματος. Διευκρινίζουν ότι η αντιπαράθεσή τους είναι με την διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ και όχι με τους εργαζόμενους που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ανεύρεση του προβλήματος.

 

Εν τω μεταξύ σήμερα αναμένεται ο ΔΕΔΔΗΕ με drone και θερμικές κάμερες να χτενίσουν την περιοχή για να εντοπίσουν το πρόβλημα που ευθύνεται για το μπλακ άουτ.


Πηγη: larissanet.gr



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια