ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Απέχουν την Πέμπτη Λογιστές και Φοροτεχνικοι στη Λάρισα


Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Λάρισας μετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η Ομοσπονδία για την Πέμπτη.

Η Ομοσπονδία έλαβε απόφαση για αποχή από κάθε είδους ηλεκτρονική υποβολή την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 (όλο το 24ωρο) ως εκδήλωση ψηφιακής – ηλεκτρονικής διαμαρτυρίας των Λογιστών – Φοροτεχνικών.

[ads-post] 

Αναλυτικά:

«Ύστερα και από την απόφαση της ομοσπονδίας για αποχή από κάθε είδους ηλεκτρονική υποβολή την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 (όλο το 24ωρο) ως εκδήλωση ψηφιακής – ηλεκτρονικής διαμαρτυρίας των Λογιστών – Φοροτεχνικών καλούμε όλους τους συναδέλφους του Νομού Λάρισας να ακολουθήσουν πιστά την απόφαση και όποια άλλη καθοριστεί από Παρασκευή και μετά με την ολομέλεια προέδρων.

Με αίσθημα ευθύνης που επιδείξαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας εργαζόμενοι κάτω από πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες με κίνδυνο της προσωπικής μας υγείας και των οικογενειών μας υλοποιώντας όλα τα μέτρα σε καθημερινή βάση για ενίσχυση των εργαζομένων και των επιχειρήσεων.

Επειδή φαίνεται όμως ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση διαλόγου από τα αρμόδια Υπουργεία αγνοώντας παντελώς όλες τις υποδείξεις μας αφήνοντας μας αβοήθητους καθημερινά να αναζητούμε λύσεις σε αντικρουόμενες αντιφατικές αποφάσεις που δίνονται σε καταιγιστικό ρυθμό οδηγώντας τον κλάδο σε εύλογη απόγνωση, και επειδή θέλουμε να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας την επιστημονική μας ιδιότητα αλλά και την σωματική και ψυχική μας υγεία συντασσόμαστε με την απόφαση της ομοσπονδίας και όποια άλλη ακολουθήσει.»



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια