ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Σκόπελο


Μεγάλη επιτυχία του Λιμενικού Σώματος, αλλά και ανησυχία για τυχόν δράση κυκλώματος στο νησί Με την συνεργασία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου και του Λιμενικού Τμήματος Σκοπέλου και με την απαραίτητη παρουσία Εισαγγελέα, ο οποίος έφθασε χθες στις 12.30 το βράδυ με ταχύπλοο από τον Βόλο, πραγματοποιήθηκαν έρευνες και ακολούθησαν συλλήψεις δύο ατόμων για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών. 

Είχε προηγηθεί στο λιμάνι Βόλου έρευνα σε Σκοπελίτη επιχειρηματία, ο οποίος ταξίδευε προς Σκόπελο και στον οποίο βρέθηκαν 50 γραμμάρια ηρωίνης, η οποία εκτιμάται ότι είναι αρκετή για πάνω από 100 δόσεις! 

[ads-post] 

Χθες όλο το βράδυ πραγματοποιήθηκαν νομότυπες έρευνες από την ασφάλεια του Λιμεναρχείου Βόλου, ανδρών του Λιμενικού Τμήματος Σκοπέλου με επικεφαλής τον εδώ προϊστάμενο Πλωτάρχη (ΛΣ) Γεώργιο Γκάρα σε ξενοδοχείο της Σκοπέλου και σε οικίες και τελικά σήμερα το πρωί ο Σκοπελίτης επιχειρηματίας και ένας ρομά που κατοικεί στη Σκόπελο οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου για τα περαιτέρω. Αδιαμφισβήτητα μεγάλη είναι η επιτυχία του Λιμενικού Σώματος, αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η ανησυχία στην μικρή κοινωνία της Σκοπέλου για το πού προοριζόταν η αρκετά μεγάλη -για τα δεδομένα του νησιού- ποσότητα της ηρωίνης…


Πηγή: skopelos-news


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια