ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Διαδικτυακό κλαδικό σεμινάριο από το Επιμελητήριο Λάρισας με θέμα "Η αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου COVID-19 και των επιπτώσεών της στην χρηματοδότηση των εξωτερικών δράσεων της ΕΕ"



Διαδικτυακό κλαδικό σεμινάριο με θέμα: «Η αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου COVID-19 και των επιπτώσεών της στην χρηματοδότηση των εξωτερικών δράσεων της ΕΕ - (9 Ιουλίου 2020)

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι:

Σε συνέχεια ενημέρωσης που λάβαμε από τη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφορικά με τη διοργάνωση, την 9η Ιουλίου διαδικτυακού σεμιναρίου (webex seminar), με θέμα: «Η αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου COVID-19 και των επιπτώσεών της στη χρηματοδότηση των εξωτερικών δράσεων της ΕΕ (Covid response in EU External Action fimancing), σας αποστέλλουμε, συνημμένα πρόγραμμα σεμιναρίου .

Στη χώρα μας αναλογούν μέχρι είκοσι συμμετέχοντες στο σεμινάριο. Σε περίπτωση κάλυψης όλων των διαθέσιμων θέσεων ενός κ-μ, οι αδιάθετες θέσεις δύνανται να μεταφερθούν σε άλλο κ-μ. Η εγγραφή –υποβολή αιτήσεων συμμετοχής εκπροσώπων επιχειρήσεων καθώς και λοιπές πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα: www.sectorseminars.eu. 

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής των ενδιαφερομένων στο σεμινάριο, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να προβούν σε ενημέρωση, της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην ΕΕ, προκειμένου να λάβουν περαιτέρω ενημέρωση, αναφορικά με τη διαδικασία συμμετοχής τους στο σεμινάριο,  στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Κα Eυτυχία Μπακοπούλου, Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α’
Τηλ.:  +32 35515764 και +32 47607711
Ε-mail: E.Bacopoulou@rp-grece.be
 
Eπισημαίνεται ότι η φετινή διοργάνωση, λόγω της μορφής διεξαγωγής του (webinar), είναι δωρεάν για τις επιχειρήσεις και εντάσσεται στους στόχους μίας ευρύτερης πρωτοβουλίας για ενημέρωση εταιρειών παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, κατασκευαστικών εταιρειών και επιχειρήσεων-προμηθευτών των κ-μ της ΕΕ, σχετικά με τις δυνατότητες συμμετοχής στην υλοποίηση προγραμμάτων εξωτερικής δράσης/αναπτυξιακής βοήθειας της ΕΕ, σε τρίτες χώρες. Τα τομεακά σεμινάρια διοργανώνονται, δύο φορές τον χρόνο, από τις Μόνιμες Αντιπροσωπείες και τους Οργανισμούς Προώθησης Εμπορίου είκοσι τριών (23) κ-μ της ΕΕ.


Πηγή: https://www.ithessaly.gr/2020/06/covid-19_30.html
Follow us: larisacitynews on Facebook
« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια