Στην Λάρισα η εκπομπή του STAR "Γυρίσματα στην Ελλάδα"


Στην πόλη του Λάρισας αλλά ταξίδεψε η εκπομπή του STAR "Γυρίσματα στην Ελλάδα" προβάλλοντας τα πολλαπλά και ισχυρά πλεονεκτήματα του τουριστικού προορισμού! Η εκπομπή επιχείρησε να προβάλλει την γαστρονομική ανάπτυξη , τις υποδομές γύρω απο τον τουρισμό αλλά και το σύγχρονο πρόσωπο της πόλης της Λάρισας !

Θεσμικοί φορείς του νομού Λάρισας  μιλούν τόσο για τις κρυφές και φανερές ομορφιές του νομού και εμφανίζονται πεπεισμένοι για τις άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας που μπορεί να προσφέρει η περιοχή. Μέσα από την εκπομπή παρουσιάζονται εκτός από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της τουριστικής Λάρισας πρόσωπα και θεσμοί που έχουν κάνει γνωστή την πόλη διεθνώς αλλά και πρωτότυπες πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν να ενισχύσουν την τουριστική εικόνα της περιοχής.  Εκτενή αναφορά γίνεται και στον πρωτογενή τομέα και παρουσιάζονται επιχειρηματικά project μέσω των οποίων αγροτικά προϊόντα της Θεσσαλίας ταξιδεύουν στα ράφια των αγορών όλου του κόσμου.

[ads-post] 

Η εν λόγω προβολή ήταν διεθνής καθώς η εκπομπή προβλήθηκε και από το Star International , που εκπέμπει με 24ωρο ελληνικό πρόγραμμα, σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική , Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδάς) και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.