ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας για την απεργία ενάντια στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας για την απεργία ενάντια στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο


ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ! 


Το ΕΚΝΛ χαιρετίζει τους αγώνες των εκπαιδευτικών με την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση αλλά και των γονιών, μαθητών ενάντια στο νέο αντιεκπαιδετικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που προχωρά στη θεσμοθέτηση μέτρων για την παιδεία που έχουν στο στόχαστρο τη δομή, το περιεχόμενο και τη λειτουργία του σχολείου, μέτρα που εναρμονίζονται με τις κατευθυντήριες, εδώ και χρόνια επεξεργασμένες, της Ε.Ε, του ΟΟΣΑ και του ΣΕΒ. 

Το νομοσχέδιο απειλεί τα μορφωτικά δικαιώματα, κάνει πιο έντονα ταξικό το σχολείο, το μετατρέπει σε απέραντο εξεταστικό κέντρο πιο εντατικοποιημένο και ανταγωνιστικό, με εκπαιδευτικούς με εργασιακές σχέσεις λάστιχο και οδηγώντας τις λαϊκές οικογένειες σε οικονομικό ξεζούμισμα για την εκπαίδευση των παιδιών τους. 

Δεν έχει καμία σχέση με τις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες για μόρφωση!
Να αποσυρθεί τώρα ! 

[ads-post]

Αυτό το νομοσχέδιο είναι ένα από τα 26 αντιλαϊκά νομοθετήματα που φέρνει η κυβέρνηση για ψήφιση , σφίγγοντας ακόμη περισσότερο τον κλοιό της βαρβαρότητας και αθλιότητας που ζούμε, δημιουργώντας ακόμη πιο δύσκολες συνθήκες για τις λαϊκές οικογένειες. Να μην τους επιτρέψουμε να φορτώσουν και άλλες δυσκολίες στις πλάτες μας. Αρκετά πληρώσαμε , να πληρώσει το κράτος και η εργοδοσία. Συνεχίζουμε, δυναμώνουμε τον αγώνα μας δίνοντας απάντηση με το συλλαλητήριο της Παρασκευής 12/06 στις 19:00 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας .




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια