ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Σε εξέλιξη οι παρεμβάσεις από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο δρόμο Συκουρίου – Σπηλιάς – Καταφύγιο Κισσάβου


Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου μήκους περίπου 2 χλμ στο δρόμο Συκουρίου – Σπηλιάς – Καταφύγιο Κισσάβου που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. 

Επιπλέον διαγραμμίστηκε εκ νέου ο δρόμος που οδηγεί από το Συκούριο προς τη Σπηλιά και οι εργασίες συνεχίζονται με την άρση των καταπτώσεων στη θέση «Βρύση Φτέρης» και με την κατασκευή νέων τοίχων αντιστήριξης στο δρόμο προς το Καταφύγιο του Κισσάβου. Το έργο είναι προϋπολογισμού 1,7 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
[ads-post] 
«Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για την αναβάθμιση ενός σημαντικού τμήματος του οδικού κυκλώματος Κισσάβου. Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια στο Συκουρίου – Σπηλιάς – Καταφύγιο Κισσάβου με στόχο την ασφαλή προσβασιμότητα και την αύξηση της επισκεψιμότητας»« δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. 

Παράλληλα το έργο αυτό συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της περιοχής και στην περαιτέρω ανάπτυξη του Κισσάβου. Τα έργα αυτά δημιουργούν και συντηρούν θέσεις εργασίας ενώ δημιουργούν μόχλευση στην πραγματική τοπική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια