ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

«Λίφτινγκ» στη γέφυρα του Δαμασίου από εθελοντές


Γ. Κόκουρας: Οι νέοι μας δείχνουν το  δρόμο της συνεργασίας 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καλλωπισμού στα κάγκελα της γέφυρας του Τιταρήσιου ποταμού, στην είσοδο του Δαμασίου, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης εκπρόσωποι του δήμου Τυρνάβου, των προσκόπων του Αμπελώνα, του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Δαμασίου και πολλών εθελοντών της περιοχής, ανανέωσαν το ραντεβού για την εθελοντική δράση που ξεκίνησαν προ ημερών κι έχει ως σύνθημα «καλλιεργούμε αλληλεγγύη».

Με το ίδιο μεράκι, ζήλο και ενθουσιασμό, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα παιδιά, τα οποία πρωτοστάτησαν στην αξιέπαινη αυτή δράση, οι εθελοντές ολοκλήρωσαν την αναμόρφωση της γέφυρας, ενώ το τελικό αποτέλεσμα σκόρπισε ικανοποίηση και χαρά σε  όλους. 

Στο πλευρό των εθελοντών και ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, συνεπής στην υπόσχεση του «να ενισχύσει και να στηρίξει το εθελοντικό κίνημα που δημιουργείται στο δήμο, με έμφαση στη συντήρηση και τον ευπρεπισμό χώρων σε όλα τα χωριά». 

Εξέφρασε δε την χαρά του για την μεγάλη συμμετοχή των μικρών παιδιών, τα οποία μάλιστα του χάρισαν και μια μπλούζα με τα αποτυπώματα τους. Τόνισε δε ότι «τα παιδιά, μας στέλνουν ένα μήνυμα, αυτό της συνεργασίας. Ας παραδειγματιστούμε όλοι όσοι υπηρετούμε τον Τύρναβο, απ΄όποια θέση ευθύνης κι αν βρισκόμαστε, για το καλό της περιοχής. Το χρωστάμε σε αυτά τα παιδιά».
[ads-post] 
Η όμορφη αυτή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα και με παιχνίδια από την ομάδα των προσκόπων.



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια